Beck Diyet Çözümü ile Zayıflama Programı




Beck Diyet Çözümü ile Zayıflama Programı

DÜŞÜNSEL TERAPİ TEKNİKLERİ İLE 6 HAFTADA ZAYIFLAYIN

Düşünce yapınızı değiştirmediğiniz sürece, yeni yeme alışkanlıklarınızı korumanız olanaksızdır.

Düşünsel Terapi teknikleri olarak kabul edilmiş olan bu yöntem sayesinde yeme alışkanlığınızı değiştirerek farklı düşünce yapısını oluşturmanız sağlanır. Bu yalnızca kısa dönem bir çözüm değil, tüm yaşamınız boyunca işinize yarayacak bir yöntemdir.

Beck Diyet Çözümü, hem düşünce yapınızı, hem de davranış biçiminizi değiştirmeye yönelik özgün ve adım adım takip edebileceğiniz yepyeni bir yöntemdir. Çoğu diyet yapan kişi, sağlıklı beslenmeleri, ağır ağır kilo vermeleri, kilo vermeye öncelik tanımaları, doğru yeme alışkanlıkları geliştirmeleri, yemeleri için ısrar eden kişilere kendilerine güvenli bir biçimde karşı koymaları, açlık ve mide kazınmalarına karşı bağışıklık geliştirmeleri, spor yapmaları, duygu durumuna göre yemekten kaçınmaları ve sürekli kendilerini motive etmeleri gerektiğini bilirler. Ancak ya bunu nasıl yapacaklarını bilemezler ya da bu davranış biçimini sürdürmeyi başaramazlar.

Kilo verememenin ya da verilen kiloda kalamamanın nedeni nasıl yapacaklarını bilmemekten kaynaklanıyor. Bu kişiler kendilerini sürekli olarak motive etmeyi bilmiyorlardı. Diyetten sapmak için ayartıldıklarında ne yapmaları gerektiği hakkında bir fikirleri yoktu. Sapmalarının geçici hatalar olduğunu, tümüyle diyetten vazgeçmek için bir neden olmadığının farkında değillerdi. Yenilgiye uğramış, ümitsiz ya da diyeti sürdüremeyecek gibi hissettikleri dönemde ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlardı. Diyet yapmayı da, aynı bilgisayar ya da araba kullanmak gibi öğrenmeleri gerektiğini düşünmemişlerdi.

Aynı zamanda diyet yapmanın doğal iniş ve çıkışları olduğunu da bilmiyorlardı. Pek çok kişi için diyet yapmak başlangıçta kolaydı. Sonra belli bir aşamada, ilk zorlukla karşılaşırlar ve birden bire diyet yapmak zorlaşır. Bu herkesin başına gelebilir.

Beck Diyet Çözümü sizi diyete hazırlayacaktır. Sizler de diyet sırasında zorluklarla karşılaştığınızda özgüveniniz sayesinde bu sorunu nasıl atlatacağınızı bileceksiniz ve bunu her tekrar edişinizde diyet yapmak sizin için daha da kolay bir hal alacak. Bu meydan okumaların zorluk ve sıklığı zaman içinde azalacak ve siz yaşam tarzı olarak farklı yeme alışkanlığı edineceksiniz.

Düşünce Yapınızı Değiştirirseniz Kilo Vermeniz Kolaylaşır ve Koruyabilirsiniz

Url: View Details

What you will learn
  • Düşünce yapınızı değiştirerek, kilo vermeyi öğreneceksiniz.
  • Diyet programınızı bozmanıza neden olan baltalayıcı düşüncelere yanıt verebileceksiniz.
  • Kilo verememenizin ve verdiğiniz kiloları koruyamamanızın nedenleri fark edeceksiniz.

Rating: 4.1

Level: All Levels

Duration: 6.5 hours

Instructor: Ebru Piroğlu Durgut


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap