Sıfırdan Bol Uygulamalı Sektörel Bilgilerle Corel Draw 2020




Sıfırdan Bol Uygulamalı Sektörel Bilgilerle Corel Draw 2020

Eğitim setini 49.99 TL olarak almak için EYLUL49 kupon kodunu kullanabilirsiniz. Instagram  Sanal Hocan sayfamızı takip ederek derslerimizden ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz. 


Merhaba arkadaşlar, Sanal Hocan olarak harika bir eğitimle yine sizlerleyiz.

CorelDraw 2020 Eğitim Seti sıfırdan başlayarak detaylı anlatım ve sektörel uygulamalar ışığında programı ileri seviyeye kadar size öğretmektedir. Sıfırdan profesyonel seviyeye bu set sayesinde çıkabileceksiniz.

Setimiz içerisinde programda bulunan araçların açıklamaları, kullanımları ve uygulamalarda nasıl kullanılacakları anlatılarak eksiksiz bir set hazırlanmıştır. Bu set ile kesinlikle ve kesinlikle bu programı öğreneceksiniz. Neden derseniz şu şekilde açıklayabilirim. Setimiz içinde program anlatımının yanında 12 yıl sektör tecrübesinin aktarılmasıyla zenginleşmiş ve bu sayede sektörde çalışmak istediğiniz alanlarda sizlerin neyin beklediğini öğrenmiş olacaksınız.

Setimizde bol bol uygulamalar yaparak konuyu daha kolay anlamanızı hedefledik. Ayrıca "iyi bir grafiker baskıyı bilmek zorundadır." düşüncemizden dolayı size yapılan uygulamaların nasıl baskıya hazırlanacağını, baskı tekniklerini ve hatta tabela,folyo araç,giydirme gibi dijital baskı tekniklerini de anlattık.

Seti bitirdikten sonra matbaalar, reklam ajansları, tabelacılar, reklam firmalarında iş bulabileceğiniz gibi freelance olarak çalışarak gelir sağlayabilirsiniz.

Set içerisinde kurumsal kimlik tasarımları, cepli dosya, zarf, antetli, kartvizit, magnet, broşür, Amerikan servis, afiş, karton çanta araç giydirme, karakter çizimi, baby shower ve daha birçok uygulamanın nasıl yapıldığını ve baskıya nasıl hazırlanacağını en ince ayrıntısına kadar anlattık.

Sizlere bu seti sunmaktan gurur duyuyoruz ve emeğimizin karşılığı olarak siz değerli öğrencilerimize engin tecrubelerimizden oluşan bilgiler aktarmaktan çok hosnutuz.

Derslerde aklınıza takılan sorularinizi her daim bizlere sorabilirsiniz. Çözüm odaklı bir eğitim olacağından şüpheniz olmasın.

Sağlıcakla Kalın,


CorelDraw 2020 sıfırdan profesyonel seviyeye, bol uygulamalar ve kolay anlatım ile %100 ÖĞRENME GARANTİLİ EĞİTİM SETİ!

Url: View Details

What you will learn
  • Eğitim sıfırdan profesyonel seviyeye kadar içerikleri kapsamaktadır. Eğitim sonunda iyi bir seviyeye gelmiş olacaksınız
  • Uzun yıllardır sektörde hem eğitmen hem de ajans olarak yer aldığımdan mesleki bilgiler yanında sektörel bilgiler öğreneceksiniz
  • Eğitim ile bir grafikerin yapması gereken tüm tasarımları size sunacağız. Kartvizit, broşür, afiş, katalog, cepli dosya ve daha birçok tasarımı göreceksiniz

Rating: 4.59091

Level: All Levels

Duration: 13.5 hours

Instructor: Sanal Hocan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap