Perspektif Teknikleri İle Ayakkabı Çizimi Kursu




Perspektif Teknikleri İle Ayakkabı Çizimi Kursu

Bu eğitimde ayakkabı konusunda bir çok konuya hakim olacaksınız. Ayakkabının formunu belirleyen ayak anatomisinin, yazlık ve kışlık modellere nasıl yön verdiğini göreceksin. Yazlık ve kışlık modellerde ayağın anatomisine nasıl ve nerelerde bağlı kalmamız gerektiğini, yazlık modellerde parmakları saran bantların nerelerden geçip nereye monte olmasının gerektiğini, ayağın kontrpiye bölgesinin önemini, kontrpiye bölgesinden geçen bantların ve saya kısımlarının nasıl olması gerektiğine, ökçeli modellerin nasıl olması gerektiğine, milonun tanımına ve tam olarak nerede olması gerektiğine, ayağın zeminle temas etmesi gereken noktalarına, tabanın burun ve topuk kısımlarındaki yürüyüş paylarının ne kadar olması gerektiğine, tabandaki yürüyüş payının ayakkabıyı kullanırken ne gibi avantajları olduğuna ve doğru bir şekilde çizim aşamalarına hakim olacaksınız. Bu tarz ayakkabı üretiminde kullanılan detayların yani sıra çiziminin nasıl olması gerektiği konusunda da değerlendirme yapabileceksiniz. Kursun sonunda ayakkabı çizimine ve üretimine dair detaylara hakim olacaksınız. Ayakkabı çizimine başlarken perspektif açılarını nasıl ayarlıyoruz? Ayağın formunu yakalamak için nerelere nasıl eğimler vermemiz gerekiyor? Işığın geliş yönüne göre çizgilerin ve tonların verdiği reaksiyonlar nasıl olmalı? Yer çekiminden dolayı yerle temas eden alanların daha etkili durması için nasıl tonlama yapılmalı? Yüzeylerde ön, yan, üst görüntüsünü nasıl daha etkili gösterebiliriz? Ayaktaki iç dış farkının nasıl olduğunu ve model çıkartırken iç dış farkının üretimde nasıl değerlendirildiğini göreceksiniz. Kursun sonunda ayakkabı çizim konusuna ve bazı teknik detaylara hakim olacaksınız.   

yazlık sandalet çizimi, kışlık ayakkabı çizimi, bot çizimi, topuklu ayakkabı çizimi, ayak anatomisi ve ayakkabıya etkisi

Url: View Details

What you will learn
  • bot çizimini, ayakkabı çizimini, sandalet çizimini, ökçeli yazlık modellerin çizim tekniğini
  • ayak ile ayakkabı arasındaki ilişkiyi
  • ayağın yapısına uygun yazlık ve kışlık modellerin çizimini

Rating: 4.9

Level: All Levels

Duration: 3 hours

Instructor: Yasin YILDIZ


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap