Bitvavo voor beginners




Bitvavo voor beginners

Met deze Bitvavo beginners cursus start je veilig met jouw crypto avontuur. Je start met het aanmaken van een account op Bitvavo en leert hoe je deze veilig in moet stellen om er voor te zorgen dat je onbezorgd crypto kunt kopen en verkopen. Als je account volledig is ingesteld koop je namelijk jouw eerste Bitcoins op de grootste en goedkoopste exchange van Nederland.

Nadat je jouw eerste crypto hebt gekocht leer je hoe je crypto vanaf een externe wallet naar Bitvavo kunt verzenden, zodat je die crypto kunt verkopen op de exchange. Ook leer je juist crypto naar een externe (hardware) wallet te verzenden om jouw crypto voor een langere tijd veilig op te slaan. Nadat je crypto naar de exchange hebt verzonden leer je hoe je crypto kunt verkopen en het tegoed wat je daarvoor hebt gekregen op te nemen naar jouw gekoppelde bankrekening.

Na het afronden van de cursus ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met Bitvavo en kun je  jouw crypto portfolio uitbreiden. De cursus blijft constant in ontwikkeling door nieuwe content toe te voegen. Deze nieuwe content kunnen nieuwe opties zijn, maar ook veranderingen bij de Bitvavo exchange. Zo blijft de cursus up-to-date.


Begin veilig aan jouw cryptoavontuur

Url: View Details

What you will learn
  • Je leert een Bitvavo account aanmaken om te starten met jouw crypto avontuur
  • Je leert hoe je crypto kan kopen op Bitvavo
  • Je leert hoe je crypto kunt verzenden vanaf Bitvavo naar een andere wallet

Rating: 4.25

Level: Beginner Level

Duration: 34 mins

Instructor: Cor Spiegels


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap