Curs rapid fotografie de produs




Curs rapid fotografie de produs

Cursul se adreseaza incepatorilor in domeniul fotografiei, a utilizarii unui aparat DSLR si utilizarea programelor de editare Adobe Lightroom si Photoshop la un nivel minim, strict necesar numai pentru realizarea si procesarea fotografiilor de produs si exportul acestora pentru platforme online si marketplace-uri.

Cursul deschide practic usa celor care isi doresc sa isi realizeze singuri fotografiile pentru propriile produse acasa sau la un mini studio organizat in punctul de lucru cu costuri minime posibil dar pastrand totusi calitatea necesara pentru acest tip de fotografie, dar si persoanelor care vor sa isi diversifice veniturile si sa realizeze fotografii de produs pentru diferite firme cu prezente online.

Acest curs iti arata cum sa utilizezi la un nivel strict necesar un blitz foto tip Speedlite, un aparat DSLR, cum sa pozitionezi luminile si ce tip de lumini poti folosi si ce fundal.

Inveti diferentele dintre o fotografie realizata cu telefonul mobil si una cu un aparat tip DSLR si de ce apare aceasta diferenta de calitate. Inveti daca merita sa investesti intr-un smartphone sau mai degraba in echipament tip DSLR pentru acest tip de fotografie.

Chiar daca nu ai deja instalate programele de mai sus, iti arat foarte rapid de unde le poti achizitiona la un pret minim.

Daca deja sti cum se utilizeaza toate aceste lucruri si cauti sa iti dezvolti aceste cunostinte, acest curs nu este pentru tine.

Cum sa realizezi fotografii de produs pentru site si marketplace fara sa ai experienta.

Url: View Details

What you will learn
  • Inveti sa iti faci singur fotografiile de produs pentru afacerea ta.
  • Poti invata rapid o noua abilitate din care poti avea un venit suplimentar.
  • Inveti ce echipament minim ai nevoie pentru fotografia de produs.

Rating: 5

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Dragos Cuhartz


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap