Yatırım Araçları 101 - Yatırım Araçlarına Giriş




Yatırım Araçları 101 - Yatırım Araçlarına Giriş

  • Paranızı hangi yatırım araçlarında değerlendirebileceğini biliyor musun? Peki sadece ismini duyduğun yatırım araçlarının detaylarını?


  • Paramızı yönetmek, değerlendirmeye çalışmak, gereksiz tüketimi bırakıp tasarruf etmek ve bu tasarruflarımızı yatırımda değerlendirmek sadece zenginlere yönelik bir eylem değildir. Yatırım bilinci, toplumun tüm kesimi tarafından benimsenmelidir. Çünkü tüm dünyada enflasyon var, her geçen gün birikimlerimiz erimeye devam ediyor, sürekli alım gücümüz azalıyor. Geçen sene aynı paraya alabildiğimiz ürünlerin bu sene yanına yaklaşamıyoruz. Yatırım yapmadığımız sürece sadece birikim yaparak, alım gücümüzü koruyamaz ve arttıramayız. Bunun için maalesef ki okullarımızda eğitim verilmiyor, bu yüzden hem yatırım konularını öğrenmek için hem de finansal okuryazarlık alanında kendimizi geliştirmek bizlerin çabalarına kalmaktadır.


  • Peki Yatırım Araçlarına Giriş / Yatırım Araçları 101 eğitimi sana ne katmayı amaçlıyor? Bu eğitimin temel amacı; yatırım konularında bilgisi olmayan, parasını değerlendirmek isteyen fakat risklerini bilmediği için sadece mevduat faizine ya da dolar altına yatıran yatırımcıların ufkunu genişletmek, farklı bakış açılarını benimsetmek ve uzun vadeli sürekli yatırımlarla temettü emekliliği hakkında sizleri aydınlatmaktır. Yatırım araçlarının tüm inceliklerini öğrendikten sonra, nasıl yatırım yapmamız gerektiğine, doğru ve etkili yatırım portföyünün nasıl oluşturulacağı hakkında sizlere bilgiler sunmaktadır.


  • Şu an da bu açıklamayı okuyorsan, sende bazı şeylerin farkına varmışsın ve hayatında bazı değişiklikler yapmaya karar vermişsin demektir. O zaman sende yatırım araçları 101  eğitimimize katılarak bu alanda temel olarak bilgi sağlayabilirsin. Unutma, kafana takılan tüm soruları eğitimin Soru&Cevap bölümünden istediğin zaman bana sorabilirsin :)

Tüm yatırım araçlarının detaylarını öğrenecek ve doğru portföy oluşturarak riskini azaltabileceksin!

Url: View Details

What you will learn
  • Yatırım Araçlarının Tüm Detaylarını
  • Tasarruflarını Değerlendirebilecek Farklı Yöntemler
  • Yatırıma ve Yatırım Araçlarına Giriş

Rating: 4.59459

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Berke Özdolap


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap