Evde Müzik Prodüksiyonuna Giriş




Evde Müzik Prodüksiyonuna Giriş

Bu kursun amacı bütçe ve amaca yönelik ev stüdyosu kurmaya, bu stüdyodaki ekipmanlardan maksimum verimi alarak, müziğinizi tertemiz kaydetmenizi sağlamaktadır. Kurs süresince, fikirleri oluşturduğum bir şarkının bölümünün tüm enstrumanlarını kayıt ve edit süreçlerini anlatarak gerçekleştirdim.

Kurs içeriğinden tam verim alabilmek için bir kayıt programı, tercihen Logic Pro X kurmuş olmanızı öneririm. Ancak hangi programı kullandığınızın bir önemi yok, bu işin mantığını konuştuğumuz için her programda çalışabilirsiniz.

Tüm müziksever arkadaşlarımın kendi müziklerini kaydedebilmeleri için bu kurs içeriğini oluşturdum.

Önce stüdyomuzda gerekli ekipmanların neler olduklarını ve bu ekipmanları nasıl kullanabileceğimizi öğreneceğiz. Kayıt programları (DAW)'ların ne oldukları, nasıl kullanıldıklarını anlayacağız.

Müzik prodüksiyonu yaparken bilmemiz gereken terminolojiden, terimlerden bahsedeceğiz.

Bu bilgileri ve ekipmanları kullanarak ev stüdyomuzda kendi müziğimizi tertemiz nasıl kaydedebileceğimizi, gerekli editleri yaparak mixe nasıl hazırlayacağımızı öğreneceğiz.

Yaklaşık 16 yıldır kendi ev stüdyomda düzenlemeler, demolar, mixler ve profesyonel olarak yayınlanmış işler yapıyorum.

Bu işi evde yapmanın yanı sıra, profesyonel müzik stüdyolarında asistan olarak çalıştım, albüm prodüksiyonlarında co-producer olarak yer aldım ve kendi profesyonel işlerimi yaptığım ev stüdyomu kurdum.

Bu süreç boyunca Pop-Rock'dan elektroniğe, Hard Rock ve Heavy Metal'e kadar bir çok tarzda şarkılar yazdım ve demolarını kaydettim.

Çoğunun sözü, müziği ve düzenlemesi bana ait olan 2 albüm yayınladım. 15 yıldır aktif olarak gitar ve armoni dersleri veriyorum.

Müzisyenliğimi de dahil ederek 20 senelik bu birikimimi, Evde Müzik Prodüksiyonu 1 : Ekipman, Kayıt ve Edit kursumda sizlere sunuyorum.

Müzik yolculuğunuzun bir parçası olacağım için çok heyecanlıyım.

İyi çalışmalar!

Ev stüdyosu kurmayı, ev stüdyonuzda kendi şarkılarınızı tertemiz kaydetmeyi öğrenin.

Url: View Details

What you will learn
  • Kayıt Ekipmanları ve görevleri
  • Digital Audio Workstation (DAW)’Lar
  • Terminoloji

Rating: 4.95

Level: Beginner Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: Deniz Sayman


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap