Detaylı Youtube Eğitim Seti (2021)




Detaylı Youtube Eğitim Seti (2021)

Merhaba. Ben Cıvvan Gülseren. Youtube Sertifikalı içerik üreticisiyim. Uzun yıllar sosyal medya hesapları yönettim ve bir çok Youtube kanalında katkım oldu. Bu yolculuğumda öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.


Siz de Youtube kanalınızı büyütmek istiyorsanız. Youtube'da daha fazla izlenmek daha fazla beğeni almak. Youtube kanalınızın daha fazla kişiye ulaşmak istiyorsanız. Seve seve size yardımcı olmayı ve hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilirim.

Eğitim serisinin diğer serilerden farkı çok fazla bilinmeyen kelimeler ile kafa karıştırmaktan ziyade herkesin anlayabileceği anlaşılır bir dil ile dersleri anlatmak ve size güzel bir tecrübe sunmak.

Eğitim serisinde Youtube kanalının nasıl açılacağından. İçerik olarak neleri seçmeniz ve nasıl aktarmanız gerektiğine. Youtube kanal ayarlarının nasıl yapılması gerektiği ve nasıl olması gerektiğinden. Küçük resim, Banner, Profil resimlerinin nasıl kolay ve çık yapılacağına. Video etiketleri, Video açıklaması ve Video başlıklarının nasıl olması ve nelere dikkat edilmesinden. Para kazanma nasıl açılır. 4000 saat 1000 abone sınırı nasıl aşılır. Diğer platformlardan Youtube kanalımızı nasıl besleyebiliriz. Youtube'da telif konusu hakkında bilgiler. Telifsiz görsel, video, ses efektleri ve videolar nasıl bulunur. Topluluk bölümü nasıl kullanılmalı.

Bilinmeyen Youtube kanal büyütme sırlarına. Ayrıca sadece telefon ile Youtuber olmak isteyenlere tavsiye ve fikirlere kadar aklına gelecek tüm Youtube ile ilgili dersleri ve bilgileri sizinle paylaşıyorum.

Ekipman tavsiyeleri. Işık, görüntü, ses ve dekorasyon gibi öğe öneriler. Youtube araçlarını kullanarak kanalı üst sıralara taşımak.

Kurs içeriğine göz atıp hangi derslerin olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Bu detaylı Youtube eğitim serisi ile Youtube'daki hedefine ulaştırabilecek ve A'dan Z'ye her şeyi öğrenebileceksin.

Url: View Details

What you will learn
  • Youtube abone sayınızı arttırabileceksiniz.
  • Youtube'dan para kazanma ve kazanç arttırma tekniklerini öğreneceksiniz.
  • Bilinmeyen kanal büyütme tekniklerini öğreneceksiniz.

Rating: 4.6

Level: All Levels

Duration: 3.5 hours

Instructor: Cıvvan Gülseren


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap