Marketing și Reclame pe Facebook - FB Ads și Fb Marketing




Marketing și Reclame pe Facebook - FB Ads și Fb Marketing

Vrei să devii expert Facebook Ads? Ia parte din experiența mea de la cele peste 500 de companii pe care le-am consultat privind Marketing-ul prin Social Media, și le-am ajutat cu conversii maxime prin Reclame Facebook și Instagram!

Marketingul pe Facebook este o abilitate necesară pentru oricine are o afacere, un produs, un serviciu, o marcă sau o persoană pe care dorești să o promovezi!

Trei motive pentru a lua acest curs chiar acum:

  • Ai acces pe viață la curs!

  • Ceea ce vei învăța în acest curs este original, testat și foarte detaliat! Află strategiile de marketing pentru rețelele sociale pe care le implementez pentru clienții mei, inclusiv ce pagini de socializare sunt potrivite pentru tine și opțiunile de gestionare și creare a conținutului care îți vor simplifica procesul de postare.

  • Acest curs va prezenta, de asemenea, modul de optimizare a paginii tale Facebook și a anunțurilor Facebook, astfel ajungând la orice tip de client! Profită la maximum de marketingul pe rețelele sociale și fă-l ușor - astfel vei avea mai mult timp liber ca să faci ce-ți place mai mult!

În acest curs, vei învăța Facebook Marketing de la nivel începător la avansat! Ne adâncim în fiecare aspect al Facebook-ului și al Managerului de Reclame Facebook. Află cum să utilizezi și să optimizezi fiecare tip de campanie Facebook, client țintă, FB Pixel ... lucrurile pe care le vei afla despre Facebook sunt cu adevărat uimitoare și te vor ajuta instantaneu să avansezi în domeniul online!

  • Vei putea să-ți optimizezi anunțurile de pe Facebook pentru conversii crescute și costuri reduse.

  • Vei putea să creezi și să utilizezi fiecare tip de anunț FB. Vei putea să-ți crești numărul de like-uri pe pagina de Facebook și să faci ca clienții tăi să interacționeze des cu tine.

  • Vei putea găsi noi clienți care-ți vor conduce brand-ul la noi culmi prin intermediul marketingului online.

Alătură-te acum acestui curs pentru a afla cum să îți duci brand-ul, produsul, serviciile sau personalitatea la nivelul următor cu puterea Marketingului pe Facebook

Fă un pas în direcția corectă cu viața și afacerile tale - AFLĂ CUM MARKETING-UL FACEBOOK, ANUNȚURILE FACEBOOK ȘI MARKETINGUL prin SOCIAL MEDIA VOR FACE BRAND-UL TĂU VESTIT!

Cursul online PERFECT pentru oricine are o afacere, produs, serviciu, brand sau persoană pe care trebuie să o PROMOVAȚI!

Url: View Details

What you will learn
  • Conectează-te cu public nou și redu cheltuielile cu ajutorul Facebook Ads
  • Stăpânește Managerul de Facebook Ads
  • Învață canale de vânzări, conștientizare, retargeting și conversie! (E mai ușor decât pare)

Rating: 4.3

Level: Beginner Level

Duration: 12.5 hours

Instructor: Smart Curs


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap