Sıfırdan NFT Eğitimi! | Al - Sat - Oluştur! | ICO | DEFI




Sıfırdan NFT Eğitimi! | Al - Sat - Oluştur! | ICO | DEFI

Bu eğitim sizlere ne katacak?? Bitcoin, Blockchain, Diğer Kripto Paralardan başka fırsatlar yok mu?

Kripto paraların geleceğin finansını oluşturacağı veya dönüşüme sebep olacağını çoğumuz az çok biliyoruz. Forex, hisse senetleri artık yeni yatırımcılar için daha az cazip gelmeye başladı. Kripto paralardan 10-15 kat kazanmak normal iken haliyle ilgi bu finansa, bu sektöre kaydı. Kripto paraların altındaki teknoloji olan Blockchain ise aslında birçok sektörü dönüştüreceği ve hali hazırda dönüşümü başlattığı su götürmez bir gerçek. Kripto paraları değerlendirme fırsatının kaçırıldığı düşünülüyor fakat yeni trendleri, yeni fırsatları neden göremiyoruz veya bunları biliyor muyuz?

Artık yeni bir trend olan NFT'ler; Ico ve Defi'yı geride bırakacağa benziyor. Şimdiden on binlerce $; resim, müzik ve videolara transfer ediliyor. Peki bunların nedenini, mantığını hiç merak ettiniz mi? Aslında bu eğitimde sizleri bekleyen sadece basit anlamda bir al sat mantığı değil; derin manasıyla bu işin mantığını kavrayacak, gelecek trendlerini öngöreceksiniz. Kim bilir belki de siz yeni bir trend çıkaracaksınız!

Ico ve Defi yıllardır kripto para piyasasında dönüp duruyor. Bilmiyorsanız hiç dert etmeyin, hepsini anlamanız için basit basit anlatıyorum! Böylelikle artık kripto paralar piyasaya çıkmadan alabilmeyi, merkezi olmayan platformlarda alım-satım yapmayı öğrenebileceksiniz!

Şimdi geleceğe yatırım yapma zamanı! Kendinizi değiştirmek, geliştirmek istiyorsanız bir adım atın sonrasında diğer adımları atmak isteyeceksinizdir!

Eğitim ile ilgili tüm dersleri, 'Ders İçerikleri' kısmından inceleyebilirsiniz.



Sorumluluk Reddi Beyanı: Her yerde olduğu gibi bu sektörde de her zaman risk mevcuttur. Kurs içerisindeki bilgiler hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir. Piyasa içerisinde kandırılmamanız için ve yeni bir dünyayı keşfetmeniz temel hedeftir. İşleme girmenizin, alım-satım yapmanızın bütün sorumluluğu şahsınıza aittir.


Nft'leri herkes tanımaya başlarken, siz üreticisi olun! Alın satın ve bu sektörün öncüsü olun!

Url: View Details

What you will learn
  • Nft nedir ve fırsatlarını öğreneceksiniz
  • Nft alım ve satımı yapabileceksiniz
  • Nft üretebilme yeteneği kazanacaksınız!

Rating: 3.95

Level: All Levels

Duration: 6 hours

Instructor: Muhammed Taha Salman


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap