DaVinci Resolve 17 (En Temelden Zirveye)




DaVinci Resolve 17 (En Temelden Zirveye)

Bu kursumuzda profesyonel bir video kurgu programı olan, Hollywood filmlerinin bile düzenlemesinin yapıldığı DaVinci Resolve 17'yi hep beraber nasıl işlendiğini en yüzeyden başlayıp en derine doğru inerek gereksiz ayrıntılarına takılmadan bizim için gerekli olan yerleri elimizin altına alarak neyin ne olduğunu ve programın nasıl çalıştığını hep beraber göreceğiz.

Bu kurstan sonra sen de kendi oyun videoların olsun, herhangi bir yerde paylaşacağın videolar olsun en güzel şekilde nasıl düzenleneceğini öğrenmiş olacaksın hem de programa herhangi bir ücret ödemeden.

Bilgisayardan biraz anlıyorsan ve birazcık da merakın var ise böyle konulara, başka bir sebep aramaya gerek yok dostum. Kursa kayıt ol ve en profesyonel videolar senin ellerinin altından geçsin. Hem düşünsene bunu bir işe bile çevirebilirsin. Videolar editleyerek para kazanma fikri hiç de fena değil bence. Hem de masrafsız bir şekilde.

Kurstaki dersler sadece eklenmiş olanlardan ibaret değildir. Her geçen gün yeni dersler eklenmeye devam edecektir. Senin de bu nasıl yapılır gibi soruların cevaplarını ya da benim şunu şöyle yapmamız daha pratiktir gibi aklımızdan geçen kurguları derslere yansıtacağız.

Tek sefer kayıt olduktan sonra eklenecek olan derslerden her zaman faydalanabilirsin. Kafana takılan herhangi bir soruyu anında sorup rahatlat kendini ve cevabını bekle. Ha bu arada ben senin hocan olarak değil kankan olarak ders anlatacağım. Ben veya dersler ile alakalı hoşuna gitmeyen herhangi bir şeyi bana ilet ki en güzel şekilde sana layık olmaya çalışayım kanka şimdiden iyi dersler.

DaVinci Resolve nasıl kullanılır?

Url: View Details

What you will learn
  • En temelden DaVinci Resolve öğreneceğiz.
  • Oyun videoları editlemeyi öğreneceğiz.
  • Sinematik filmlerde kullanılan efektleri öğreneceğiz ve sinematik videolar oluşturabileceğiz.

Rating: 3.5625

Level: Beginner Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: A.Vahap Doğan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap