Sıfırdan Akrilik Dökme / Acrylic Pour Tekniğini Öğrenin




Sıfırdan Akrilik Dökme / Acrylic Pour Tekniğini Öğrenin

Bu kursta Akrilik Dökme tekniğini tüm detaylarıyla öğrenebileceksiniz. Ayrıca ürün incelemeleri ile satın alma konusunda daha bilinçli tercihler yapabileceksiniz. Ekonomik Baz Boya ve üzerinde uzun çalışmalar sonucunda elde ettiğim yine ekonomik bir Pouring Medium ve silikon yağı içermeyen Hücre Yapıcı tarifi gibi bir çok seçenek ile daha özgür bir tarzınız olacak. Yardımcı malzemeler ile farklı stillerde yaptığım resimlerde sonuçları karşılaştırabilecek ve bu tekniğin sonsuz yaratıcılığını daha yakından tanıyabileceksiniz. Eğleneceğinizi düşündüğüm farklı teknikler seçtim. Bu teknikleri sıfırdan uygulayarak gösterdim ki her aşamasına şahit olun ve malzemelere dair miktar-zamanlama-sonuç ilişkisini daha net görün.

Kendim öğrenirken yaşadığım en büyük problem, yurt dışından aldığım bu eğitimde kullanılan bazı temel ürünlerin burada olmaması yüzünden benzerlerini bulabilmek uğruna çok fazla deneme yapmam olmuştu, bu da hem vakit hem de bir miktar heves kaybı idi. Ayrıca detaylı Türkçe bir kaynak da bulamamıştım. Sizin de bunları yaşamamanız ve bu kursta aldığınız bilgiler sonrasında direk uygulamaya geçebilecek donanımda olmanız adına bu kursu planladım.

Daha önceden tecrübe gerekmiyor, bu tekniğe meraklı herkesin anlayacağı şekilde sıfırdan başlayarak anlattım.


Bu tekniğin en sevdiğim yanı özgürleştirici ve sihirli olmasıdır. Bu kursu aldıktan sonra denemeye başladığınız anda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu kursta verdiğim tarifler, ürün bilgisi ve teknik donanım ile çok vakit kaybetmeden sizi ve çevrenizi etkileyecek güzel eserler yaratabileceksiniz.

İlham dolu günler dileğiyle,

Sevgiler.

Yeni başlayanlar için Akrilik Dökme / Akrilik Pour Tekniği ile ilgili tüm bilgiler

Url: View Details

What you will learn
  • Akrilik dökme (acrylic pour) tekniğinin detayları
  • Kolaylıkla hazırlayabilecekleri Pouring Medium tarifi ve kullanılışı
  • Silikon yağı içermeyen Hücre Yapıcı formülü

Rating: 4.5

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Yeliz Çakmakçıoğlu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap