Hisse Portföy Yönetimi (8 Farklı Strateji)




Hisse Portföy Yönetimi (8 Farklı Strateji)

Hisse piyasalarında fiyatlar sürekli dalgalandığından fiyatların çok yükseldiği dönemlerde daha da yükseleceğini, fiyatların çok düştüğü dönemlerde daha da düşeceğini bekleyen yatırımcılar, hatalı alım-satım kararları verebilirler. Bu nedenle, piyasanın hızlı yükseldiği dönemlerde fazla iyimser, hızlı düştüğü dönemlerde ise fazla kötümser olan yatırıcımları, hislerinden bağımsız olarak hisse almaya ve satmaya zorlayacak mekanik karar kurallarına gerek vardır. İşte hisse portföy yönetimini mekanik hale getiren bu 8 adet stratejiyi bu eğitimde sizlerle paylaşıyorum.

Bu Eğitimde Neler Öğreneceksiniz?

Sizlere profesyonel hayatta kullanılan 8 Farklı Hisse Portföyü Yönetim Stratejisi anlatacağım. Bunların 4 tanesi aktif 4 tanesi pasif yönetim stratejileri olacak. Nedir bunlar?

• Satın al ve elde tut stratejisi

• Maliyeti ortalama stratejisi

• Yükümlülük karşılama stratejisi

• Temel ve Teknik gibi analiz yöntemi bazlı stratejisi

• Sabit değer stratejisi

• Sabit oran stratejisi

• Değişken oran stratejisi

• Pasif endeks fonu stratejisi

Kısaca bu eğitimi tamamlayan, burada anlatılanları uygulayarak pratik yapan ve eğitimde gösterip paylaştığım portföy yönetim excelindeki yöntemleri disiplinle uygulayarak portföyünü yöneten herkesin uzun dönemde istikrarlı biçimde çok yüksek getiriler elde edeceğine inanıyorum.

Bu eğitim sizlerin hisse portföy yönetimi mantığını kavrayabilmeniz adına önce teorik olarak her stratejinin ne olduğunu sonrada bu stratejilerin gerçek hisse senetleri portföylerinde nasıl kullanılması gerektiği excel üzerinden gösterilerek hem teorik hem de pratik uygulaması birlikte olacak biçimde hazırlanmıştır.

EĞİTİMİ SATIN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA İNTERNET SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ! SORULARINIZ İÇİN SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

Instagram: yatirim_101 Twitter: yatirim101 YouTube: yatirim101

Sosyal medya hesaplarımızda ekonomi, finans, borsa, Bitcoin ve kripto para yani kısacası yatırımla ilgili her şeyi herkesin anlayabileceği içerikte ve renkte paylaşıyorum. Bizi buradan takip etmeyi unutmayın!

8 Farklı Strateji ile Hisse Portföyünüzü Yönetmeyi Öğrenin!

Url: View Details

What you will learn
  • 8 farklı hisse portföyü yönetimi stratejisi
  • Satın al ve elde tut stratejisi
  • Maliyeti ortalama stratejisi

Rating: 4.29412

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Yatırım 101


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap