Yeni Başlayanlar İçin Kolay Piyano/Org Şarkıları




Yeni Başlayanlar İçin Kolay Piyano/Org Şarkıları

Seçtiğiniz şarkı dört farklı çalışma şekliyle karşınızda olacak:

1- Orijinal temposuyla sağ ve sol el birlikte.

2- Yavaşlatılmış temposuyla sağ ve sol el birlikte.

3- Sağ el ( Melodi)

4- Sol el (Eşlik).

Çalışmaya orijinal tempodaki video ile başlayıp, müziğin yapısını inceleyebilirsiniz. İncelemeniz sürerken müzikle birlikte bize müziğin temposunu veren "Metronom" a dikkat edin. Çalışmaya hazırsanız ilk olarak Sağ el (Melodi) ile başlamanızı tavsiye ederim. Yavaş tempoda, tuşların zamanlamasına dikkat ederek melodiyi kısa sürede öğrenebilirsiniz. Ekranda gördüğünüz renkleri ve tuşlarla buluşmasını takip edin. Kendi enstrümanınızla ekranda gördüğünüz melodiye eşlik etmeye çalışın. Birkaç tekrardan sonra melodiyi öğrendiğinizi siz de göreceksiniz.

Melodiyi kavradıktan sonra, Sol el (Eşlik) videosuna geçin ve aynı yöntemleri izleyerek parçaya nasıl eşlik edeceğinizi öğrenin. Eğer orgunuz varsa, buradaki eşlik (akor) çalışması, açtığınız uygun ritimle daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır.  Dilerseniz her iki eli birlikte kullanmadan önce, başka bir ekrandan sağ el videosu açıp sol el veya sol el videosu açıp sağ el çalışması yaparak öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz.

İki elinizi aynı anda kullanabilmeniz için "Yavaşlatılmış Tempolu" videonuzu çalıştırabilirsiniz. Daha önceden her iki elin çalışmalarını yaptığınız için kısa sürede iki elinizi kullanarak seçmiş olduğunuz şarkıyı çalabileceksiniz. Şarkıları daha hızlı yani orijinal temposunda çalabilmek için bu bölüm sizin için çok faydalı olacaktır. Düşük hızlı tempoda çalışmak en faydalı yöntemdir. Zamanla yaptığınız tekrarlar sayesinde üzerinde çalışmış olduğunuz şarkıyı asıl temposuyla çalabileceksiniz. Hepinize başarılar.

Sevdiğiniz şarkıları eşlikleriyle birlikte çalmayı kısa sürede öğrenebilirsiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Yeni başlayanlar ve kendini geliştirmek isteyenler için kolay Piyano/Org dersleri.
  • Piyano/Org şarkılarını akorlarıyla birlikte çalın.

Rating: 2.5

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Onur Ünal


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap