Almanya'da Hayat




Almanya'da Hayat

Bu eğitimde, 2020 Mart'ında yürürlüğe giren yeni göç yasası veya muhtemel başka yollarla Almanya'da çalışabilmek için yapılması gerekenlerden, bu süreçte hangi yolların izlenmesi gerektiğinden, Almanya’ya yerleşme öncesinde ve sonrasında halledilecek işlerden ve genel olarak Almanya’daki hayattan bahsediyorum.

Tüm videoları izlediğinizde, yeni yasadan faydalanarak Almanya'ya yerleşebilmek için neler yapmanız gerektiğiyle ilgili, kafanızda var olan soru işaretlerine cevap bulmuş olacaksınız. Ayrıca eğer Almanya'ya yerleşmek konusunda henüz kesin bir karara varamadıysanız, videoların, bu niyetinizin sizin için olumlu olup olmadığı hakkında da fikir verebileceğini tahmin ediyor ve umuyorum.

Program toplam altı videodan oluşuyor ve videolar Almanya'ya yerleşmeden önce yapılması gerekenler ve yerleştikten sonraki hayat olmak üzere iki kısım halinde, son derece ayrıntılı bilgiler içeriyor. Tüm videolar 2019 yılı sonu ve 2020 yılı başlarında çekildi. Daha fazla insanın faydalanabilmesi için Udemy'de de ücretsiz olarak kullanıma açmaya karar verdim. Her bir videonun içeriğiyle ilgili güncellenmiş detayları, videoya ek kaynak olarak sunulmuş blog yazısında bulabilirsiniz. Blog yazıları devamlı güncellenmektedir.

Türklerin dünyada göçmen olarak en yoğun nüfusa sahip olduğu ülke Almanya. Peki Almanya’da yaşam Türk halkının kolay adapte olabildiği bir süreç mi, yoksa şartlar düşünüldüğünden ağır mı?

Almanya’da yaşam ne kadar farklı? Almanya’da sağlık ve eğitim sistemleri, mesleklere göre maaşlar, ev kiraları, ulaşım ve trafik, günlük hayat, düzenli masraflar, sosyal alışkanlıklar, toplumsal kültür ve daha birçok konu hakkında merak edebileceğiniz tüm ayrıntılar.

Nitelikli İşgücü Göçü Yasası ne zaman yürürlüğe girdi, önceki yasalardan farkı ne, kimleri ve hangi meslekleri kapsıyor, Almanca lisan bilgisi gerekiyor mu, Almanya’da çalışmak için hangi yolları izlemem gerekiyor gibi sorularınızın cevaplarını bulacak ve aklınıza takılanları danışabileceksiniz.


Sorularınız için: [email protected]

Twitter: @ilkersagdilek


Nitelikli İşgücü Göçü Yasası kapsamında Almanya'da çalışma ve oturma izni almak için atılması gereken ilk adımlar.

Url: View Details

What you will learn
  • Nitelikli İşgücü Göçü Yasası kapsamında Almanya'da iş arayabilmek, çalışabilmek ve oturum izni alabilmek için atılması gereken ilk adımlar.
  • Almanya'daki sosyal yaşamla ilgili kılavuz görevi görebilecek ayrıntılı bilgiler.

Rating: 4.85

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: İlker Sağdilek


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap