Rhino ve V-Ray ile 3D Modelleme ve Render Eğitimi




Rhino ve V-Ray ile 3D Modelleme ve Render Eğitimi

Merhabalar,

Tüm kurslarımı, belli bir seviyeye kadar, Nümerik Çizer isimli YouTube kanalımda ücretsiz olarak paylaşıyorum. Kursu satın almadan önce tanıtım videomu, müfredatı ve YouTube kanalımda paylaştığım dersleri inceleyebilirsiniz. Kursları daha uygun koşullarla edinmenizi sağlayacak bilgiler de yine YouTube kanalımdaki videoların açıklama kısımlarında.


Bu kursta, eğitmenin hangi işi hangi komutla yaptığını yakalamaya çalışıp ezberleyerek değil, o koşullar altında eğitmenin o komutu neden tercih ettiğini, programın sahip olduğu beceriler ile sizin ihtiyaçlarınızı nasıl kesiştirip kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Hazırladığım kursların sahip olmasını istediğim temel bir nitelik var.  Öğrencilere işin mantığını, neden-nasılını aktarmayı ve sizlerin bu kurstan edindiğiniz bilgileri, kariyerinizde karşılaşacağın farklı sorunlara adapte edebileceğiniz bir program hakimiyet seviyesine gelmenizi hedefliyorum. Programdaki örnekleri benimle birlikte çizdikten sonra, en az bir kere de kendiniz benzer bir örnek yapacak şekilde pratiklerinizi gerçekleştirirseniz, Rhino ve V-Ray'e gerçekten hakim bir kullanıcı haline geleceksiniz.


Kurs içerisinde, orta seviye, hatta pek çok profesyonel Rhino kullanıcısı için bile net olmayan eğri devamlılık tipleri, curve/yüzey eğri dereceleri, bir obje hangi şartları sağlarsa katı obje olur gibi  konuları net bir şekilde paylaşmaya çalıştım. Yer yer mesleki tecrübelerimi de aktarmaya özen gösterdim.


Kursun şu anki halinde verdiğim örnekler hemen tüm modelleme mekanik ve yaklaşımlarını içerse de tekne, otomobil, otel seviyesinde bina vb. büyük ölçekli projeler içermiyor. Render konularında kariyerinize donanımlı bir şekilde başlamanız için gerekli olan tüm konulara değinmiş olsam da spesifik bazı uygulamaları kursa dahil etmedim. Kursun göreceği ilgi ile doğru orantılı şekilde zamanla karmaşık veya spesifik örnekler de çalışıyor olacağız.


  Ders videolarının tamamı 1080p ve yüksek kalitededir.


  Herkese iyi çalışmalar diliyorum.

Gerçekten eğiten bir eğitimle, süreçleri anlayarak Rhinoceros ve V-Ray'i kullanın. Detaylar ve uygun koşullar açıklamada

Url: View Details

What you will learn
  • 2D ve 3D çizimlerin mantığı
  • Daha önce hiç tasarım ve çizim becerisi olmayanlar için bilgiler
  • Belli seviyede modelleme yapabilip, bazı detay konularda eksikleri olanlar için bilgiler

Rating: 4.875

Level: All Levels

Duration: 37 hours

Instructor: Süleyman Gürdal


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap