Învață Canva dacă ești coach/healer




Învață Canva dacă ești coach/healer

Hey bună! :) Acesta este un mesaj pentru coach-i, antreprenori, healer-i, oameni de vânzări, oameni de Marketing, studenți, oameni creativi. Eu sunt Ana-Maria și astăzi vei învăța cum să îți faci cont de Canva și care sunt primii pași în a te obișnui cu interfața și cu opțiunile nelimitate pe care site-ul ți-l oferă, pentru a-ți duce business-ul la următorul nivel.

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte și design-ul contează enorm, vom trece rapid prin introducere și printr-o simulare de postare de Instagram care sper să te ajute să îți faci o idee cam cum vor arăta postările tale.

Dacă ți se pare ușor este pentru că așa și trebuie să fie: de astăzi, nu mai este nevoie să stai după un programator sau agenție de marketing să îți dea acces la materialele tale promoționale, nu mai este nevoie să plătești bani grei diferitelor companii să-ți facă niște cărți de vizită și te poți apuca chiar de a-ți scrie propria carte în Canva! Da, ai înțeles bine! Începând chiar de astăzi vei învăța cum să folosești formatul potrivit, culorile, fonturile și template-urile perfecte pentru tine și cărțile tale.

Dacă este ceva ce nu ai înțeles, te rog să-mi scrii, eu sunt aici pentru tine să te sprijin în a-ți duce viața și business-ul la următorul nivel.

Mulțumesc

Creează-ți materialele promoționale 100% gratuit

Url: View Details

What you will learn
  • Cum să îți creezi cont și care sunt primii pași
  • Cum să te promovezi ca și coach, healer, antreprenor la început de drum cu buget redus
  • Cum să îți alegi culorile potrivite pentru stilul tău unic

Rating: 0

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Mediteaza cu Ana


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap