İleri Seviye Yoga ve Meditasyon Teknikleri




İleri Seviye Yoga ve Meditasyon Teknikleri

Depresyon, anksiyete ve kronik stres gibi zihinsel sağlık sorunları günümüzde oldukça yaygınlaşmış durumda. Bu hastalıklar da ciddi sağlık sorunları olarak kabul edililiyor. Yoga ve farkındalık meditasyonu gibi bütünleştirici ve bütünsel zihin-vücut uygulamaları, psikolojik ve fiziksel sağlık sorunları arttıkça giderek daha popüler ve faydalı hale geldi. Aslında yoga ve meditasyonu, zihinsel ve fiziksel sağlık sorunları ile nasıl ilişki kurduğumuzu etkileyecek stres azaltma teknikleri olarak kabul edebiliriz.

Bu eğitim seti ile Yoga'nın derinliklerine inmeye başlayacak ve asanalar ile hem fiziksel hem ruhsal anlamda kendinizi geliştireceksiniz. Meditasyon uygulamaları ile ruhunuzu dinlendirecek ve stres seviyenizi azaltacaksınız.

Bu eğitim de en popüler Yoga Asanalarını kavrayacaksınız.

Hatha Yoga :

Raja Yoga’nın bir okuludur. Fiziksel duruşlar ve nefese ağırlık verir. Ha - Tha Güneş ve Ay anlamına gelir. Güçlü bir yoga akışıdır. Bedeni uzun meditasyon seanslarına hazırlayıp kuvvetlendirmek amacıyla yapılacak asanalar ( yoga duruşları ) ve pranayama’lar ( nefes teknikleri ) içeriyor.

Batı dünyasında günümüzde uygulanan ve kısaca yoga olarak bilinen fiziksel ve stres azaltıcı nefes alıştırmaları Hatha Yoga’dan ortaya çıkmıştır ve ruhsal ve fiziksel sağlık amacıyla yapılmaktadır.

Yin Yoga :

Geleneksel Çin tıbbının prensiplerini içeren ve diğer stillerden daha uzun süre tutulan asanalarla egzersiz olarak yavaş bir yoga tarzıdır.

Vinyasa Yoga :

Ashtanga Vinyasa Yoga K. Pattabhi Jois tarafından 20. Yüzyılda yaratılan ve genellikle klasik Hint yogasının modern bir formu olarak tanıtılan yoga tarzıdır. Enerjiktir, nefesi hareketlerle senkronize eder. 

Aramıza katılmanız dileğiyle. Namaste!

Bu eğitim seti ile Yoga Asanalarını öğrenecek ve Meditasyon teknikleri ile ruhunuzu dinlendireceksiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • İleri Seviye Yoga Hareketlerini öğreneceksiniz
  • En bilinen Yoga Asanalarını öğreneceksiniz.
  • Meditasyon nedir ve nasıl yapılır öğreneceksiniz

Rating: 4.7

Level: All Levels

Duration: 5 hours

Instructor: Hezarfen Academy


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap