Sıfırdan Punch Nakışı




Sıfırdan Punch Nakışı

    Punch nakışı, modern insanı hem hobi olarak mutlu ettiği hem de hızlı ve şık sonuçlara ulaştıran bir süsleme tekniği olduğu için son dönemlerin fazlaca talep gören uğraşlarından olmuştur. Özel iğnesine ip takılarak, kasnağa gerilen kumaş üzerine iğnenin batırılıp çıkarılmasıyla bir doku ve desen elde etme sanatıdır. Desene üç boyutlu görüntü kazandırması ile diğer basit nakışlardan daha şık görünüme sahiptir.

    Hem kolay öğrenilebilir, hem de çok farklı alanlarda, farklı şekillerde kullanılabilecek tasarımları içeren keyifli bir uğraş olduğu için birçok insanın gönlünü fethetmeyi başarmıştır. Ancak doğru malzeme seçimi, teknikler, bilinmesi gereken püf noktalar ve tüm bunları bir araya getirmek, doğru bilgiye ulaşmak adına başlangıç seviyesinde zorlanmak oldukça olağandır. Ben de tüm bu süreçlerden geçmiş biri olarak, Punch Nakışını A'dan Z'ye ele alıp, olası tüm sorularınıza cevap verebilmek için bu kursu hazırladım.

    Kurs yaklaşık olarak 4 saatlik video ders içermektedir. Ve gün geçtikçe yeni dersler ve içeriklerle zenginleştirilecektir. 4 saatlik ders içerisinde;


  1. Malzeme seçimi

  2. Punch makinası kullanımı

  3. Uygulamalı teknikler

  4. Şablon aktarımı

  5. Tablo yapımı

  6. Yapıştırma

  7. Tablonun arkasını kapatma

  8. Çift kasnak ile özel tablo çalışması gibi bölümler bulunmaktadır. Bunların yanında, kurs içerisinde belirli aralıklarla bir çok bonus ders ile de karşılaşıyor olacaksınız. 


    Bu kursta, heyecanınıza ortak olduğumu, eserlerinizi görmekten ve sizleri tanımaktan mutluluk duyduğumu ve sorularınıza olabilecek en kısa zamanda cevap vermek için titiz davrandığımı bilmenizi isterim.


    Keyifli Çalışmalar!



Öğrenen kimse pişman değil !

Url: View Details

What you will learn
  • Punch makinası ve kasnak kullanımı
  • Punch nakışı için doğru malzeme seçimi
  • Punch nakışı hakkında temel ve orta seviye teknikler

Rating: 4.94118

Level: All Levels

Duration: 4.5 hours

Instructor: Cansu Ünlü


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap