Invata cum sa pictezi icoane religioase pe lemn si piatra




Invata cum sa pictezi icoane religioase pe lemn si piatra

Numele meu este Madalina si sunt de profesie pictor de icoane, cu o experienta acumulata in 26 de ani. Bine ai venit la cursul meu, un curs pentru cei de nivel incepator sau mediu. Daca esti interesat de pictura si esti o persoana spirituala, acest curs este potrivit gusturilor tale. Te voi ghida pas cu pas pana la final de curs, cand vei obtine toate cunostintele necesare pentru a picta icoane atat pe lemn cat si pe piatra.

Iti voi dezvalui trucurile mele, care fac ca in final pictura sa arate intr-un mod deosebit. La nivelul cursului ai atasat si un PDF in care vei descoperi ce materiale folosesc si tot ce ai nevoie pentru realizarea celor 2 icoane prezentate in curs. Daca ti-a placut experianta si ti s-a parut folositor, te invit sa lasi si o recenzie! Mult succes!

Icoanele românești au unele trăsături proprii, cu note originale, mai ales cele realizate în Moldova și Transilvania. Din punct de vedere tehnic, majoritatea icoanelor românești sunt executate pe lemn sau piatră. Considerate în ansamblul lor, icoanele ocupă un loc important în arta română veche, în primul rând datorită capacității lor de interpretare și a modalităților de realizare a unor vechi teme religioase și istorice.


Arta crestina

Url: View Details

What you will learn
  • Pictura icoanelor si pregatirea materialelor pentru pictura si modelare in relief.

Rating: 4.25

Level: Beginner Level

Duration: 2.5 hours

Instructor: Madalina Guzganu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap