Microsoft PowerPoint A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Eğitim Seti




Microsoft PowerPoint A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Eğitim Seti

Sevgili arkadaşlar, Microsoft PowerPoint dünyanın en popüler ve en çok talep gören sunum programıdır. Bu doğrultuda hemen hemen her alanda kullanılan vazgeçilmez bir programdır. İşletmeler Microsoft PowerPoint programını daha verimli kullanmak adına çalışmalar yaparken, bu alanda yatırım yapmış kişileri bünyesine katma arayışı içindedir.

Çoğu kişi Microsoft PowerPoint programını bildiğini var sayıyor fakat bu program çok kapsamlı ve bir o kadar da önemli olduğu için bildiklerini varsaydıkları şeyleri aslında bilmediklerini anlıyorlar. Bu eğitim Microsoft PowerPoint programında sizleri en ince detaylarına kadar sıfırdan başlayarak, uzman bir seviyeye ulaştırmayı hedefliyor. Deneyimli bir PowerPoint kullanıcısı olduğunuzu düşünseniz  bile, PowerPoint'de daha üretken ve verimli olmanıza yardımcı olmak için aldığınız tekniklere ve araçlara hayran kalacaksınız.

Öz geçmişinize eğitimde edindiğiniz becerileri gönül rahatlığıyla ekleyebileceksiniz. Eğitim sonunda aklınıza gelebilecek tüm sunumları PowerPoint ile uzmanlık seviyesinde oluşturabilecek düzeye ulaşmış olacak, Sertifikalı PowerPoint kullanıcısı haline gelerek, programı iş hayatında profesyonel kullanabilecek seviyenin ötesine ulaşmış olacaksınız.


Bu kurs üç ana bölümden oluşuyor;

  1. Temel Düzey Microsoft PowerPoint = Sıfırdan Başlayarak Tüm Komutları Öğreneceksiniz.

  2. Orta Düzey Microsoft PowerPoint   =  Öğrendiğiniz Bilgileri Uygulamalar İle Pekiştireceksiniz.

  3. İleri Düzey Microsoft PowerPoint    =  İleri Düzey Konular İle Uzman Bir PowerPoint Kullanıcısı Olacaksınız.


Kursumuzu bu şekilde bölümlere ayırarak öğrenmenizi kolaylaştırmanın yanı sıra her bölümde ayrıntılı ve öğretici bilgiler verme fırsatına sahip olduk. Tüm bölümlerin iç içe geçtiği kurslarda öğrenmeniz ve veriminiz ciddi oranda düşüyor aynı zamanda bilgiler birbiri ardına sıralandığı için kafa karışıklığına yol açıyor. Bu eğitim bu sorunun önüne geçiyor.

Dünyanın en popüler ve en çok aranan Microsoft PowerPoint araçlarında ustalaşmak ve birçok PowerPoint görevini verimli ve zarafetle tamamlamak için eğitimimizde buluşalım. Unutmayın eğitim sonunda kendinizden emin bir şekilde ayrılacaksınız. Eğitime kaydolun ve kendinize +1 değer katın..


Bu eğitime kayıt olduğunuz takdirde dinamik bir eğitime sahip olacaksınız. Her ay gelen yeni güncel içeriklerden ömür boyu faydalanabileceksiniz. Eğitim her kısmıyla ilgili aklınıza takılan tüm soru işaretlerini soru cevap kısmından bizlere iletebilecek, 12 saat içerisinde mutlaka gerekli dönüşü almış olacaksınız.


Sık Sorulan Sorular;


1- PowerPoint Programında tamamen başlangıç ​​seviyesindeyim, bu kurs benim için uygun mu?

PowerPoint programında tamamen başlangıç seviyesindeyseniz yani hiçbir komuta hakim değilseniz bu kurs tam size göre. Kursun içeriğinde PowerPoint programında bulunan tüm komutları en ince ayrıntısı ile ele aldık. Komutları sizlerle birlikte öğrendikten sonra çok sayıda uygulama yaparak pekiştirdik. Kursu bitirdiğinizde uzman bir PowerPoint kullanıcısı olacaksınız.


2- Uzun süredir PowerPoint kullanıyorum ve programı zaten bildiğimi düşünüyorum. Yeni bir şey öğrenecek miyim?

PowerPoint programı sürekli yenilenen ve güncellenen bir programdır. Bu doğrultuda uzun süredir PowerPoint programı kullanıcısı olsanız dahi değişmiş olan pek çok yapı olabilir. Bunun dışında eğitim içeriğinde bulunan ileri düzey PowerPoint bölümü bu soru düşünülerek hazırlandı. Bu bölüm içerisinde ileri düzey pek çok komut bulabileceksiniz. Deneyimli bir PowerPoint kullanıcısı olduğunuzu düşünseniz  bile, PowerPoint'de daha üretken ve verimli olmanıza yardımcı olmak için aldığınız tekniklere ve araçlara hayran kalacaksınız.

PowerPoint'e Sıfırdan Başlayıp, Profesyonel Seviyeye Ulaşın | Powerpoint 2010 - 2013 - 2016 - 2019 - Office 365

Url: View Details

What you will learn
  • İleri Düzey Konuları Kolay Bir Şekilde Öğrenerek İleri Düzey PowerPoint Kullanıcısı Olabileceksiniz.
  • PowerPoint Programına Dair Her Komutu Sıfırdan En İnce Ayrıntısı İle Öğrenebileceksiniz.
  • Eğitim İçerisinde Yaptığımız Uygulamalar Sayesinde Sadece Konuları Öğrenmekle Kalmayıp Pratik Yapabileceksiniz.

Rating: 4.73077

Level: All Levels

Duration: 14 hours

Instructor: Volkan Hızal


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap