Kamancha lessons, keman dersleri




Kamancha lessons, keman dersleri

Ben Shehriyar Musayev Azerbaycan milli aleti olan kamancha derslerini sizlere öğreticem.İlk olarak ben sizlere kendim hakkinda bilgiler vericem.Ben Azerbeycanda Sumgait şehrinde oturuyorum.Kendim professional olarak muzikle ilgileniyorum.İlk 2013-de Azerbeycanda geçirilen Uluslararası Mugam Festivalinde 3-cü yeri kazanmışım.Azerbaycan muzik sanatını dünyanın bir çok yerlerinde ABŞ, Japan,Brazilia, Avustria,Germany,Hungary,Horvat, Serbia,Belgrad,Romania,Moscov,İran,Turkish, Kazakhstan,Moldova Kirgiz ve bir çok yerlerde konserler ve master dersleri vermişdir.2019-da “Memory” adlı albumum tüm digital platformalarda yayımlandı.2020-de Youtube üzerinden KamanTV projesini düzenleyerek Azerbeycan Ustad Kamança sanatçıları ile 25 dakikalik reportajlar hazırladım.İleri zamanlarda bu projeyi dünya çapına çıkaracağımı dünya ülkelerinde ne kadar kaman sanatçıları var onlarıa da reportajlar hazırlamağı düşünüyoruz. Sizlere kamança ile ilgili metodları bölüşüceğiz.Kamançanın ne zaman yarandiği tarihi makamları,calğı modellerini, kamançaya uygun melizmeleri,notaların barmak üzerinden düzgün koyulmasını öğreticem.Daha ilerilerde her kese merakli olan Azerbeycan mugamlarını kamança aletinde nasil çalınmasını,şubelerini hatda mugamların içerisinde şarkiları bile öğreticem.Gerekirse kamançanı nereden alıçağınız,bulucağınız ile ilgili sorunları da hall ediceğiz.

Kendim Konservotuar öğretmeniyim.15 yıllık kamança okul derslerinden konservatuara kadar ders aldım.Son olarak 2018-de Bakude Azerbaycan Milli Konservotuarında yüksek lisans bölümünü bitirdim.

İlk dersimiz kamançanın doğru kullanilması,doğru tutuş kurallarını azerbeycan muziklerini bestelerini öğreniceğiz.

Bizim ilerideki derslerimizde notaya ihtiyac olursa ben kamança nota dersliği kitabını da sizlerle paylaşacağım.Notalari pdf olarak kursda yayınlayacam.

Önemli olan Azerbaycan muğamlarını milli musiqi numaralarını öğreticem.Gerekirse dünya bestecilerinin de eserlerini calıcaz.




İlk dersimiz kamançanın doğru kullanilması,doğru tutuş, ileriki seviyyelerde ise dünya müziklerini çalmağı öğreneceğiz.

Url: View Details

What you will learn
  • Keman dersleri olucak.Öğrenciler Azerbeycan milli aleti kamança dersleri öğrenecek.

Rating: 3.5

Level: Beginner Level

Duration: 37 mins

Instructor: Shehriyar Musayev


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap