Doğuma Hazırlık Eğitimi




Doğuma Hazırlık Eğitimi

Doğuma Hazırlık Eğitimi,anne ve baba adaylarının doğum öncesi gebelik,bebek bakımı ve doğum hakkındaki bilgileri öğrenmesi konusunda oldukça yararlı olan bir eğitimdir.Anne adaylarının kendisi ve bebeğiyle ilgili korku endişe ve kaygılarını gidermek için doğuma hazırlık eğitimi almaları oldukça önemlidir. Baba adaylarının ise bu uzun süreçte eşlerini daha iyi anlamaları ve ilerleyen vakitlerde bu süreci iyi yönetmeleri açısından bilgilendirilmesi son derece önemlidir. Doğuma Hazırlık Eğitimi tüm bu sürecin yönetilebilmesi için uygun bir kursdur. Doğuma hazırlık eğitimi alan bireylerin doğum hikayeleri daha kolay ve sorunsuz geçmektedir. Günümüzde birçok anne ve baba doğuma hazırlık eğitimi almaktadırlar. Bu eğitimi alarak doğum sürecine olabildiğince hazır olabilirsiniz. Kimler doğuma hazırlık eğitimini alabilirler ? Düşünülenin aksine sadece anne ve babalar değil. Hamileler ile sık irtibatı olan meslek grupları, sağlık öğrencileri, annenin doğumuna destek olacak tüm bireyler bu eğitim programından yararlanabilir. Ayrıca çevrenizde bu eğitimden faydalanacağını düşündüğünüz anne adayları varsa, onlarla bunun gibi eğitim setleri paylaşmanız mutlaka çok hoşlarına gidecektir.

Birçok eğitimde olduğu gibi, bu eğitim de zamanla ek eğitim videoları eklenerek zenginleştirilecektir. Bu sayede gittikçe yenilenen bir eğitime kaydolmuş olacaksınız. Eğitim sonunda Udemy'nin verdiği bitirme belgesine sahip olabilirsiniz. Konularla alakalı tüm sorularınız için soru cevap kısmını her zaman kullanmanız mümkün.

Ayrıca gebelik, doğum, emzirme gibi konularda farklı içeriklere ulaşmak ve bizimle irtibatta kalmak isterseniz sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bu kursta sertifikalı doğuma hazırlık eğitimi eğitmeninden,doğum ile ilgili tüm bilgileri öğreneceksiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Doğuma tam olarak hazır olmak
  • Kadın Üreme Sistemi anatomisi ve Fizyolojisi
  • Doğum Bilgileri

Rating: 3.65

Level: Intermediate Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Yunus Pinto


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap