Ekşi Mayalı Zengin Çeşit Ekmekçilik Eğitimi




Ekşi Mayalı Zengin Çeşit Ekmekçilik Eğitimi

Ekşi Mayalı Zengin Çeşit Ekmekçilik Eğitimi.

Ekşi maya tutularak hazırlanan tarifler, geleneksel yöntemlerle hazırlanıyor. Kahvaltılık Ekmeklerin dokularına göre hazırlanan, ön ekşi mayalar sayesinde, her ekmeğin macerası farklı oluyor. Artisan kahvaltılık ekmeklerin, yolculuğu sizi eskilere götürecek. Türk geleneğine ait ekşi mayalı simit, açma ve poğaça'daki ekşi maya sizi büyüleyecek. Anadolu'nun haşhaşı ekşi maya ile buluşunca, iştahınız daha da kabaracak. Fransız'ların Brioche ekmeği, tatlı marmelatların vazgeçilmez kadim dostu. Hafif ekşi ve tatlı damaklarda şenliğe davetiye çıkarıyor. İtalyan'ların Ekşi Mayalı Panettone ekmeği ise aslında, bir aşk hikayesi. Ekşi mayalı Pretzel gevrek yapısıyla, bir Alman klasiğinin farklı yorumu. Bagel Amerika ve Kanada'da çok tüketilen kahvaltılık atıştırma, ısıtılarak tüketildiği için, ekşi mayanın tılsımı. Ekşi mayalı Focaccia, kahvaltı sofranızı süsleyecek cinsten. Hamburger Sevmeyen Zaten Yoktur. Ekşi Mayalı Donut'a hayır diyecek çok az kişi var. Çocuklarınıza sabah hazırlayabileceğiniz ekşi mayalı Sandviç ekmekleri sizi çok mutlu edecek cinsten. Cevizli tam buğday ekmeğine ezine peyniri o kadar güzel yakışıyor ki, mamma mia. Ramazanın olmazsa olmaz Pidesi. Tahıllı Tam Buğday Ekmeğinin Üzerine Konulan Avakado püresi ve somon dilimleri sağlıklı beslenmenizi sağlayacak. Fesleğen ile yapılan çöreğin yayılan kokusu tüm ev halkını mest edecek. Kahvenin yanına kim istemezki tarçınlı çörek. Çay ile sağlıklı atıştırmalık ekşi mayalı Grissini size acıkmayı unutturacak. Patatesli Ekmeği Anadolu'da sobanın üzerinde kızartırlar ve üzerine mis gibi tereyağı ile mideler bayram eder. Paskalya Çöreği bazılarının olmazsa olmazlarından. Bizi İtalya'ya götürecek olan Altamura Ekmeğinin bağımlısı olacaksınız. Artizan Ekmekçilik Kursu eğitimi ile  öğrendiğiniz tüm ip uçlarını harmanlayarak, kendinize özel Ekşi Mayalı Ekmek reçetelerinizi oluşturabilirsiniz. Artizan Ekmek Fırınında çalışmayı düşünüyorsanız, kendinizi geliştirecek tüm ip uçları bu eğitimin içinde.

''Başlamak İçin Mükemmel Olmak Gerekmiyor, Mükemmel Olmak İçin Başlamak Gerekiyor''

Ekşi Mayalı Ekmek Konusunda Profesyonelleşmek İstiyorsanız, Zengin Çeşit Ekmeklerinin Reçeteleri Tüm Detaylarıyla Burada

Url: View Details

What you will learn
  • Ekşi Mayalı Simit
  • Ekşi Mayalı Bagel
  • Ekşi Mayalı Pretzel

Rating: 4.85

Level: Expert Level

Duration: 15 hours

Instructor: İbrahim Dinç


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap