ABİ BANA GİTAR ÖĞRET 2




ABİ BANA GİTAR ÖĞRET 2

Bu kurs ''ABİ BANA GİTAR ÖĞRET'' serisinin devamıdır. Sıfırdan başlayan bir öğrenciyseniz  ilk önce 1. seriyi tamamlayıp bu kursa başlamanız daha faydalı olacaktır.

Eğer orta derece temel bilginiz var ise bu kurstaki bilgileri daha iyi anlayabilir ve  başlayabilirsiniz.

Kurs içeriği gitar klavyesi üzerinde ki tüm notalara hakim olmak ve tüm modları öğrenmek üzerine düzenlenmiştir.

Doğal majör ve minör dizilerinden başlayarak pentatonik, blues, armonik minör, melodik minör, armonik majör, double armonik majör ve daha fazlası olan jazz dizilerine kadar tüm dizileri ve modlarını farklı pozisyonlarda öğreneceksiniz. Dizilerin aldığı akorları da ayrıca şemalar halinde görerek öğreneceksiniz.

Sakın bir bölümü çok iyi çalışmadan diğer bölüme geçeyim demeyin ;) Sıkılmadan ve çok sıkı çalışın...

Unutmayın hiç bir müzisyen çalışmadan iyi yerlere gelemez ;)

İyi çalışmalar ;)

Vehbi Can Uyaroğlu



Abi Bana Gitar Öğret online video kursunda başlangıç seviyesinden ileri seviyeye gitar çalmayı ve gitar üzerinde armoni kurallarını nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

İlk olarak sağlam bir temel oluşturmak için Temel müzik bilgisi hakkında konular işleyeceğiz ve bunları test edeceğiz. Daha sonra Gitarımızın bölgelerini, tutuşunu öğreneceğiz. Temelimizi güzelce oluşturduktan sonra gitarımız üzerinde Notaları öğrenip uygulayacağız. Öğrendiğimiz notalar ile Armoniye yavaş yavaş adımlar atacağız ve Ritim alıştırmaları yapacağız. Seviyenizi yavaş yavaş yükselttiğinizde sıra Solo Tekniklerine gelecek ve artık istediğiniz şarkıyı hem Akor hem de Solo olarak çalabileceksiniz. Bu kadar çalışmanın üzerine artık ileri derece Armoni Bilgisi ile öğrendiğiniz tüm konuları kendi tarzınız ile harmanlayıp kullanabileceksiniz. Bu kursda öğreneceğiniz gitar ve armoni bilgisi ile her tarzda müzik yapabilirsiniz.

Unutmayın hayranı olduğunuz gitaristlerde bu şekilde sıfırdan çalışarak başladı. Neden siz de iyi bir müzisyen olmayasınız ?

İyi çalışmalar dilerim.

Vehbi Can Uyaroğlu


Vehbi Can Uyaroğlu İle Gitar Dersi

Url: View Details

What you will learn
  • Gitar klavyesi üzerinde ki notaları öğreneceksiniz.

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 5.5 hours

Instructor: Vehbi Can Uyaroğlu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap