Boks eğitim ve antrenman sistemi




Boks eğitim ve antrenman sistemi

ÖNEMLİ LÜTFEN OKUMADAN ALMAYINIZ!

Bu eğitim sisteminde sıfırdan başlayarak boksla ilgili tüm detayları ve teknikleri öğrenebilceksiniz. Yaklaşık 9 saate yakın dev bir içeriğe çok uygun fiyata ömür boyu sahip olacaksınız. Teknikleri gölge boksu formunda uygulayabilirsiniz ancak en  iyi sonucu alabilmek için kum torbası ve boks eldiveni gibi ekipmanlara ihtiyacınız olacak. Bunları temin etmekte sıkıntı yaşayacaksanız ekipman gerektirmeyen gölge boksu ve vücut ağırlığı egzersizlerinden oluşan diğer eğitim programını tercih edebilirsiniz. Profilimde tüm eğitimlerimi bulabilirsiniz.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

NASIL BAŞLAMALISIN

Eğer daha önce deneyiminiz yoksa öncelikle teknikleri öğrettiğim bölümden bu teknikleri izleyin ve doğru formda yapana kadar acele etmeden sabırla çalısın. Tüm detayları net bir şekilde anlattım yinede anlaşılmayan bir yer olursa bana sorun. Hareketleri doğru formda yapmaya başladıktan sonra başlangıç seviyesi antrenmanları yapmaya başlayabilirsiniz. Başlangıç seviyesi antrenmanları yavaş hızda ve yavaş şiddetli çektim böylece daha rahat uyum sağlayabileceksiniz. ileri seviye antenmanlarda vuruş hızı ve şiddeti artacak. Böylece kademeli olarak ilerlemiş olacaksınız.

Hareket hızını ve şiddetini arttırırken hareketin formunu bozmamaya özen gösterin. Kendinizi teknikleri uygularken videoya kaydedin ve izlerken öğrettiğim formda olup olmadığını kontrol edin. Bu şekilde ilerlemeniz çok daha hızlı olacaktır. Dilediğiniz zaman bana soru sorabilirsiniz.

Tüm anlaşılması zor, öğrenmesi zor teknikleri herkesin kolayca ve büyük bir keyifle öğrenebilceği hale getirdim. Sabırla çalışıp sonuç almama gibi bir seçeneğiniz yok. Ayrıca teknikleri öğrenip antrenmanlara başladığınızda müthiş bir fiziksel değişime hazır olun.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

BENİM HAKKIMDA

Kısaca hatırlatmak gerekirse 7 yaşından itibaren dövüş sanatları yapmaktayım. Bir çok branşta hocayım, boks bunlardan biri ve halen özel ders formatında eğitimlere devam etmekteyim. Benimle ilgili detaylı bilgiye web sayfam üzerinden yada google üzerinden ulaşabilirsiniz. Özel ders içeriklerimi sosyal medya üzerinden paylaşmaktayım ilginizi çekerse göz atabilirsiniz. Eğitmenlik sürecimde binlerce öğrencim oldu, Udemy sayesinde bu tecrübeyi sizlerle paylaşmak beni gerçekten çok mutlu ediyor. Özellikle evlerimize kapanmak ve spor salonlarından uzak kaldığımız bir dönemde, bu eğitimlerin dahada kıymetli bir hale geldiğini süşünüyorum. Takıldığınız bir noktada yada merak ettiğiniz herhangi bir konuda sorularınıza cevap vermekten mutluluk duyarım. Ayrıca yine udemy üzerinde diğer uzman olduğum branşlar üzerinde verdiğim eğitimlere göz atabilir öğrencilerimin benim hakkımdaki yorumlarını inceleyebilirsiniz.




Sıfırdan profesyonele boks eğitim ve antrenman sistemi

Url: View Details

What you will learn
  • Boks eğitimi ile kendini savunabilirsin
  • Temel boks tekniklerinden, adım, adım ileri seviye boks tekniklerine kadar herşeyi öğren.
  • Tüm tekniklerin detaylı ve anlaşılabilir şekilde anlatıldığı dersler

Rating: 4.3

Level: All Levels

Duration: 11.5 hours

Instructor: Barbaros Özeller


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap