Știință Aplicată: Perseverență, Longevitate și Claritate




Știință Aplicată: Perseverență, Longevitate și Claritate

Aceasta este o invitație pentru tine de a explora arta și știința meditației cu o practică puternică de Kundalini Yoga.

Arta este expresia sau aplicația imaginației noastre și a abilităților creative printr-un exercițiu al corpului care este apreciat pentru frumusețea sau puterea lui emoțională. Frumusețea și puterea emoțională a acestei meditații se regăsește în felul prin care ea ne formează și ne rafinează conștiința și revelațiile care apar în urma acestui rafinament.

Această meditație este, de asemenea știință aplicată, o acțiune codată cu rezultate sigure despre care vom afla mai multe împreună de-a lungul călătoriei noastre.

O simplă meditație de yoga bazată pe cântec, Mantra de 12 minute, aduce o mulțime de beneficii pentru sănătatea trupului, minții și sufletului, inclusiv un efect profund de încetinire a îmbătrânirii până la nivelul AND-ului.

Sper că mi te vei alătura în timp ce vom explora împreună magia meditației.

40 de zile de Meditație

Url: View Details

What you will learn
  • Un mod ușor de a-ți stimula puterea creierului și de a te ajuta să fii mai sănătos și mai ancorat spiritual, pe măsură ce înaintezi în vârstă, ceea ce va avea un impact major asupra calității vieții și a fericirii tale.

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Maria Dobos


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap