Microsoft Word A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Word Eğitim Seti




Microsoft Word A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Word Eğitim Seti

Sevgili arkadaşlar, Microsoft Word; dünyanın en popüler ve en çok aranan kelime işleme aracıdır. Bu doğrultuda hemen hemen her alanda kullanılan vazgeçilmez bir programdır. İşletmeler Microsoft Word programını daha verimli kullanmak adına çalışmalar yaparken, bu alanda yatırım yapmış kişileri bünyesine katma arayışı içindedir. Çoğu kişi Microsoft Word programını bildiğini var sayıyor fakat bu program çok kapsamlı ve bir o kadar da önemli olduğu için bildiklerini varsaydıkları şeyleri aslında bilmediklerini anlıyorlar. Bu eğitim Microsoft Word programında sizleri en ince detaylarına kadar sıfırdan başlayarak, uzman bir seviyeye ulaştırmayı hedefliyor. Deneyimli bir Word kullanıcısı olduğunuzu düşünseniz  bile, Word'de daha üretken ve verimli olmanıza yardımcı olmak için aldığınız tekniklere ve araçlara hayran kalacaksınız.


Bu kurs üç ana bölümden oluşuyor;

  1. Temel Düzey Microsoft Word

  2. Orta Düzey Microsoft Word

  3. İleri Düzey Microsoft Word


Kursumuzu bu şekilde bölümlere ayırarak öğrenmenizi kolaylaştırmanın yanı sıra her bölümde ayrıntılı ve öğretici bilgiler verme fırsatına sahip olduk. Tüm bölümlerin iç içe geçtiği kurslarda öğrenmeniz ve veriminiz ciddi oranda düşüyor aynı zamanda bilgiler birbiri ardına sıralandığı için kafa karışıklığına yol açıyor.

Dünyanın en popüler ve en çok aranan Microsoft Word araçlarında ustalaşmak ve birçok Word görevini verimli ve zarafetle tamamlamak için eğitimimizde buluşalım. Unutmayın eğitim sonunda kendinizden emin bir şekilde ayrılacaksınız. Eğitime kaydolun ve kendinize +1 değer katın..

Bu eğitime kayıt olduğunuz takdirde dinamik bir eğitime sahip olacaksınız. Her ay gelen yeni güncel içeriklerden ömür boyu faydalanabileceksiniz. Eğitim her kısmıyla ilgili aklınıza takılan tüm soru işaretlerini soru cevap kısmından bizlere iletebilecek, 12 saat içerisinde mutlaka gerekli dönüşü almış olacaksınız.


Tez, Proje, Kitap, CV, Tüm Çalışmalarınız İçin Word'de Uzmanlaşın | Microsoft Word 2019, Word 2016, Word 2013, Office365

Url: View Details

What you will learn
  • Microsoft Word'ü sıfırdan ileri düzeye öğreneceksiniz
  • Günlerinizi alacak çalışmaları hızlıca yapabileceksiniz
  • Bu becerilerinizi CV ye gönül rahatlığıyla ekleyebileceksiniz

Rating: 4.5

Level: All Levels

Duration: 11 hours

Instructor: Volkan Hızal


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap