Maxsurf Eğitimi (Türkçe)




Maxsurf Eğitimi (Türkçe)

Navier Stokes Mühendislik Saygı ile Sunar...


İletişime geçerek, bilgi alabilir ve %20 indirim kodu isteyebilirsiniz.

WhatsApp: 0507 056 65 86


     Kursum boyunca farklı gemi formlarını ve tasarımların yanı sıra işin mühendislik kısmında da olabildiğince değinmeye çalıştım. Hidrostatik, stabilite, resistance, structure ve motions konuları üzerinde durdum. Bu konuları olabildiğince en temele indirgemek için çalıştım. Belirttiğim alanlardaki bilgi birikiminiz az olsa bile konuyu anlayabileceğinize inanıyorum.

     Özellikle Stabilite Kitapçığının hazırlanması kısmında, tekneyi yönetebilmesi için. bir tekne kaptanına yada klas kuruluşuna gönderebilecek düzeyde stabilite bilgisine erişebilmeniz amaçlanmıştır.

     Maxsurf bir analiz programıdır ve analiz programlarında önemli olan analizi yapmaktan çok analizi yorumlayabilmektir. Bu da yeterli bilgi ve tecrübeyi gerektirir. Önemli olan programı öğrenmek değildir. Yalnızca program öğrenmek size bir birikim katmaz. Bir lise öğrencisi de program kullanarak analiz yapabilir. Bu yüzden kendinizi programcı yapmamanızı diliyorum. Önemli olan programcı mantığından çıkıp sonuçlara mühendisliki yaklaşım ile odaklanmaktır. Ancak o zaman Maxsurf ü gerçekten kullanabildiğinizi anlarsınız.

     Bütün derslerde Maxsurf'ün yeni sürümü kullanılmıştır.

     Maxsurf tasarım evrelerin tamamı için kullanılabilecek bir program değildir. Bu yüzden de Maxsurf ün yanında Rhino kursunda burada modellemiş olduğumuz teknenin aynısı kullanılmıştır. Bu sayede hem mühendislik hem de tasarım konularında profesyonellik seviyesine ulaşabilme şansını yakalamış olacaksınız. Dolayısı ile dünyanın en iyi mühendisleri arasında yerinizi alabileceksiniz.

     Kursu tamamladığınızda, kendi tasarım ve hesaplamalarınızı bir sunum halinde NavierStokesEng adresine göndermeniz halinde, tasarımınızı bütün Dünyadaki potansiyel müşteriler ile buluşturmak için, yayınlayacağımızı söylemekten gurur duyarız. Tasarımınız bir müşteri tarafından satın alınmak istendiğinde sizinle iletişime geçeceğiz.

Bu alanda, Dünyanın en iyilerinden olabilmeniz dileği ile...


Halil Necati KARACA

     

Mega Yat Dizayn ve Mühendisliği (İletişime geçerek, bilgi alabilir ve %20 indirim kodu isteyebilirsiniz.)

Url: View Details

What you will learn
  • Artık profesyonel bir dizayn mühendisi ve tekne gövde tasarımcısısınız. Dizayn süreci ve hesaplamalarına bütün detayları ile hakimsiniz.
  • Kendi dizaynınızı oluşturabilir, hesaplamalarını yapabilir ve üretimini sağlayabilirsiniz.
  • Buradan edindiğiniz bilgi ve tecrübeler ile bu alanda Dünya'nın en iyi firmalarında çalışma şansını yakalayabilirsiniz.

Rating: 4.95

Level: All Levels

Duration: 22 hours

Instructor: Halil Necati Karaca


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap