Formasyonlar ile teknik analiz




Formasyonlar ile teknik analiz

Bu kursta yapısal analiz modelinin temel araçlarından biri olan formasyon bilgisi verilmiştir. Bu formasyonlar en sık karşılaşılan şekliyle devam formasyonları olan bayrak, ters bayrak, flama ters flama,  dip dönüş formasyonu olan tobo, ikili tip, w formasyonu tepe dönüş formasyonu olan obo, ikili tepe ters w formasyonu,  gaplar ve diğer formasyon çeşitleri açıklanmıştır.  Yapısal analiz modelinin başarılı bir şekilde uygulanması için kama dahil tüm formasyonların öğrenilmesi gerekmektedir. Formasyonları öğrenen bir kişi tahtalardaki gelecekte oluşabilecek fiyatları başarılı bir şekilde öngörebilir. Ona göre hedefler belirleyebilir. Pozisyon alabilir. Doğru yerlerden yatırım yapıp doğru yerlerden çıkabilir. Bilgi güçtür bakış açısıyla insan psikolojisinin hisse senetlerindeki yansıması olan formasyonların öğrenilmesi büyük avantajlar sağlayabilir.

Formasyonların hisse senetleri analizinde kullanımı oldukça yaygındır. Bunlara ilişkin temel bilgi sahibi olan kişi hisse senetleri grafiklerine farklı yönlerden bakabilir. Zaman periyoduna göre farklı formasyonların görüldüğü olabilir. Hangisinin daha üstün olacağını kurs sonunda öğrenebilirsiniz. Bu açıdan formasyon bilgisi yanında formasyonların zamana bağlı olarak değerlendirilmesi de önemlidir. Kursun kazanımlarından biri de daha geniş açıyla bakabilme becerisi olacaktır. Formasyonlar ile teknik analiz yapabilme zamanla geliştirilebilecek bir beceridir. Temel bilgiler sonrası grafik okumalar ile bu beceri sürekli geliştirilebilir. Kursta  en sık karşılaşılan şekliyle devam formasyonları olan bayrak, ters bayrak, flama ters flama,  dip dönüş formasyonu olan tobo, ikili tip, w formasyonu tepe dönüş formasyonu olan obo, ikili tepe ters w formasyonu,  gaplar ve diğer formasyon çeşitleri açıklanmıştır. 

Yapısal analiz modelinin temel araçlarından biri olan formasyonlar

Url: View Details

What you will learn
  • Formasyon Bilgisi sağlanmış olacaktır.
  • Gelecek fiyatlar hakkında öngörüde bulunabilme beceri gelişecektir.
  • Karar vermek kolaylaşacaktır.

Rating: 4.8

Level: All Levels

Duration: 3.5 hours

Instructor: Muhammet Şerif K.


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap