Siemens NX CAM - Talaşlı İmalat Eğitimi




Siemens NX CAM - Talaşlı İmalat Eğitimi

Bu eğitim programı Siemens NX programı ile birlikte bilgisayar destekli imalat konusunun katılımcılara aktarılması amacıyla hazırlanmış özel bir eğitim ve sertifika programıdır.

Siemens NX yazılımı eski adıyla Unigraphics olarak bilinir. Mühendislik programları içerisinde amiral programlardan birisidir. Özellikle otomotiv, beyaz eşya gibi sektörler önde olmak üzere birçok farklı alanda kullanılan bir CAD/CAM/CAE platformudur. NX, Kavramsal tasarımdan üretime kadar entegre ve detaylı çözüm setleri ile, tasarımcı, ürün ve üretim mühendisleri arasındaki süreci inovasyonu artıracak şekilde düzenler, kesintisiz veri paylaşımı sağlar.

Bu nedenlerden ötürü Siemens NX programını kullanabiliyor olmak ve tasarımını yaptığını parçaları talaşlı imalat ile üretebilecek bilgi ve beceriye sahip olmak büyük bir ayrıcalık kazandırmaktadır. Bu eğitimle ilk olarak  Siemens NX programının ara yüzü tanıtımından eğitime başlayacaksınız. Sonrasında ise adım adım sırasıyla hem iki boyutlu hem de üç boyutlu tasarım için gerekli tüm komutlar tek tek anlatılmaktadır. Bu aşamadan sonra ise tasarımını yaptığını bir parçayı Siemens NX CAM modülüyle nasıl işleyebilceğinizi öğreneceksiniz.

Siemens NX ile birlikte tasarımlarınızı talaşlı imalat yöntemi ile üretmek için bu eğitime katılabilirsiniz!

Url: View Details

What you will learn
  • Siemens NX Arayüzü
  • Siemens NX ile 2D Tasarımlar Oluşturma
  • Siemens NX ile 3D Tasarımlar Oluşturma

Rating: 4.1

Level: Beginner Level

Duration: 17 hours

Instructor: Engineering Academy


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap