MS Excel Eğitimi ( 2022 | Sıfırdan | Güncel )




MS Excel Eğitimi ( 2022 | Sıfırdan | Güncel )

Bu Kursu Kimler Almalı?

Excel'e sıfırdan başlayarak öğrenmek istiyor olabilirsiniz, veya zaten belirli bir seviyede olan Excel bilginizi derinleştirmeyi arzuluyorsunuz, hiç fark etmez, bu kursu bitirdiğinizde, Excel ile ilgili ne kadar çok şey öğrenmiş olduğunuza çok şaşıracaksınız.

Excel kullanma bilgi ve becerisi, verimliliği inanılmaz oranda artırdığından, bugünün iş piyasasında işverenler tarafından en çok aranılan yeteneklerden birisidir.

   · İş arıyor, ve diğer adaylarla rekabette öne çıkabilmek için Excel bilginizi derinleştirmek istiyorsanız,

   · Ücretli olarak çalışıyor, ve Excel ile verimliliğinizi artırarak çalıştığınız kurumda dikkatleri üzerinize çekip kariyer basamaklarını hızla tırmanmak niyetindeyseniz,

   · Kendi işinizi yapıyor, veya öğrenciyseniz ve Excel'i etkili kullanmayı öğrenerek saatlerinizi boşa harcamaktan kurtulmak istiyorsanız,

bu kurs tam da aradığınız kurstur.

İleri düzeyde Excel bilgisi ile kazanılan ücretler arasında doğru orantı vardır. Karşılığında alacaklarınızla kıyaslandığında, bu kurs için ödeyeceğiniz komik denilebilecek ücret ve kursu hakkıyla bitirmek için harcayacağınız birkaç ay çok önemsiz kalacaktır.

Bu Kursun Diğerlerinden Farkı Ne?

  • İçerik:

Kursun içeriği ve konu sıralaması, çok dikkatli bir şekilde oluşturulmuştur ve kurs, pratik örnekler üzerine bina edilmiştir. Ancak, konuların tam anlamıyla kavranabilmesi için olmazsa olmaz teorik bilgiler de, kavramsal çerçeveyi oluşturmak için en sade biçimiyle sistematik olarak açıklanmıştır. Her ders için kullanılan çalışma kitapları, bilgisayarınıza indirebilmeniz ve ister gerçek zamanlı olarak, ister dersi izlemeyi bitirdiğinizde yapılanları tekrar edebilmeniz için ders içeriği olarak kurs sayfasına yüklenmiştir. Kurs, kapsam açısından eşsiz bir genişliğe sahiptir. Excel VBA (makrolar), bir programlama dili eğitimi olarak, kapsamlı bir şekilde ele alınması gerektiğinden ve kursun süresini neredeyse iki katına çıkaracağından, bu kursta işlenmemiştir. Oluşacak talebe göre, VBA için ayrı bir kurs oluşturmayı planlamaktayız. Bu kurs ana kategori olarak 4 bölümden oluşmaktadır. Bunlar:

   1. Excel'e Giriş

   2. Formüller

   3. Veri Görselleştirme

   4. Veri Yönetimi ve Analizi

şeklindedir. Her ana kategoride, alt bölümler, ve bu alt bölümler altında ilgili dersler yer almaktadır. Tüm kurs içeriğini görmek için, aşağıdaki "kurs içeriği" kısmını inceleyiniz.

  • Düzen: Kursumuz, titizce hazırlanmış bir plan dahilinde ilerlediğinden, kafası karışık eğitmenlerin birbiriyle belirli belirsiz ilgili konular arasında geçiş yaptığı ve öğrenmeyi kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştıran kurslardan ayrılmaktadır.

  • Zorluk: Kursun kapsam açısından genişliği, başlangıç seviyesinden ileri düzeye geniş bir yelpazeye hitap etmesini sağlamaktadır. Ancak ne kadar basit olursa olsun, hiçbir konu, araç, işlev veya kısayolun izleyici tarafından zaten bilindiği varsayılmamakta, tamamı açıklanmaktadır.

  • Anlatım: Hiç bir ders, plan ve çerçeve tamamen oluşturulmadan ve belirli bir hazırlık sürecinden geçirilmeden oluşturulmamıştır. Böylece, hiçbir önemli noktanın atlanmaması sağlanmıştır.

       o Eğiticinin "eee", "ıııı" sesleriyle düşünme süresi kazanması şeklinde hepimizi rahatsız eden durum asla yaşanmamaktadır.

       o Derslerin hiç birinde, "hmm formül çalışmadı, bakalım neden, evet parantezi unutmuşuz" örneğinde olduğu gibi, hepimizin çok değerli olan vaktini çalan özensizlikler bulunmamaktadır.

       o Ders anlatımı sırasında kullanılan her bir ifade, çok dikkatli şekilde gözden geçirilmiştir. Yanlış genellemelere, Excel terminolojisine uymayan terimlere, yüklemsiz, nesnesiz, düşük cümlelere ve anlatım bozukluklarına; bu kursta rastlamayacaksınız.

       o Kursumuz, lakayıt (casual) (kahvehane dili kullanımı, gereksiz şakalar, aşırı samimiyet) bir anlatım dili yerine, resmi (professional) bir anlatım tarzını benimsemektedir.

  • Ödevler: Pekiştirilmesi zaman alan ve pratik gerektiren özellikler için ödev dosyaları üzerinde çalışma yapabilir, çalışmalarınızı örnek çözümlerle karşılaştırabilirsiniz.

  • Görüntü Kalitesi: Derslerde, izleyicinin odak noktasını sürekli olarak olması gerektiği yere çekebilmek için, animasyonlar, işaretler ve kursör efektleri kullanılmıştır. Dolayısıyla, işlem yapılan bölgenin zaman zaman video alanının dışında kaldığı, fare hareketlerinin takibinin yapılamadığı, kullanılan klavye kısayollarının izlenemediği ve aşırı yakınlaştırma (zoom) nedeniyle video kalitesinin zaman zaman düşerek izleyicinin gözlerini bozduğu kurslardan farklıdır.

  • Ses Kalitesi: Ders videoları, üst düzey bir mikrofonla ve gelişmiş bir ses işleyici yazılımla üretilmiştir. Böylece, dikkati dağıtan arka sesleri, ve öğreticinin rahatsız edici nefes sesleri kulağınızı tırmalamayacak ve dikkatinizi dağıtmayacaktır.

  • İşlevlerin İngilizce Karşılıkları: Her ne kadar bu kurs Office'in Türkçe versyonu kullanılarak oluşturulmuş olsa da, ülkemizde bazı kullanıcıların, Excel'i orjinal diliyle İngilizce olarak kullanmayı tercih ettiği bilinmektedir. Bu kursta, her işlev ilk defa kullanıldığında, işlevin İngilizce karşılığı ile söz dizimi, belirli bir süreyle renkli kutucuklarla vurgulanmaktadır.

  • Teori ve Pratik Dengesi: Bu kursta hiçbir Excel özelliği, pratikte nasıl kullanılabileceği anlatılmadan sadece teorik bilgi verilerek geçiştirilmemiştir. Bununla birlikte, tüm dersler, kullandığınız özelliklerin teorik altyapısı da dengeli miktarda anlatılarak işlenmiştir. Bu, öğrendiklerinizi mantıksal çerçeveye oturtmanıza yardımcı olarak Excel’de neyi ne için yaptığınızı bilerek çalışmanızı, karşılaştığınız benzersiz problemler için kendi başınıza yaratıcı çözümler üretebilmenizi, ve öğrendiğiniz bilgilerden günlük hayatta sıkça kullanmadıklarınızı tamamen unutma problemini çok daha nadir yaşamanızı sağlayacaktır.


Excel'i Gerçek Hayattan Örnekler Üzerinde Öğrenin, Eğitim ve İş Hayatında Excel ile Fark Yaratın. Microsoft Excel | 2022

Url: View Details

What you will learn
  • Sıfırdan başlayarak, gerçekçi ve pratik örnekler üzerinde uzman seviyesine kadar MS Excel'i öğreneceksiniz.
  • Excel İşlev ve Formüllerini efektif şekilde kullanarak verilerinizi çok hızlı şekilde analiz edebileceksiniz.
  • Excel'in yeni hesaplama motorunu tanıyacak, dinamik dizi özelliğini ve Excel'in en yeni ve muhteşem işlevlerinin gücünü keşfederek fark yaratacaksınız.

Rating: 4.53704

Level: All Levels

Duration: 35.5 hours

Instructor: Agah Dikici


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap