SOLİDWORKS 2020 Temelden İleri Seviye Eğitim Seti-1




SOLİDWORKS 2020 Temelden İleri Seviye Eğitim Seti-1

Bu kursla hayatınızı nasıl değiştirmek istersiniz? Tasarımda her zaman bir adım önde olmak istemez misiniz? Hep istemişimdir. Çünkü tasarımcı olmak, yeni bir şey tasarlamak çocukluk hayaliydi. Kalıp sektöründe çalışan bir babam ve kardeşim olduğunda, bu benim için bir hayal değil, gerçekti. Aile mesleği olduğu için ben de kaldım ve mesleğe döndüm, bu mesleği okudum ve icra ettim. Yeni bir tasarımla karşılaştığımda hep aynı şevkle çalıştım. Bir çok hata yaptım, çizmekte zorlandığım kısımlar vardı ama her zaman öncekinden biraz daha fazla deneyerek üstesinden gelmeyi başardım. Benimle başarılı olman için buradayım. Eğitimci kişiliğim nedeniyle deneyimlerimden yararlanmanızı sağlamak benim görevim. Her şeyden önce, Solidworks programını öğrenebilir miyim? Kendinizi sorgulamayı bırakın. Cevap çok basit olduğu için elbette öğrenebilirsiniz. İster ilk kez kullanın ister yıllarca kullanın, hepimizin eksiklikleri var. Bu eksiklikleri telafi etmek için buradayım. Videoları izlemeye başladığınızda farkı daha iyi anlayacaksınız.

Solidworks öğrenmek için doğru yerdesiniz. Çünkü burada sadece programı kullanmayı değil, belki de hayatınızda karşılaşacağınız sorunların çözümünü göreceksiniz. Herkesin çizebileceğini, ancak herkesin bilinçli olarak çizemeyeceğini unutmayın. Bilmeyen biri için tasarlamak gerçekten zor. Ama size kolay olduğunu göstereceğim. Emin ellerdesin, merak etme. Kardeşim her zaman "Kendini öyle eğiteceksin ki maaşı belirleyen kişi olacaksın, belirlenen maaşı değil." Umarım bulunduğunuz noktadan bir adım daha ileri gideceksiniz. Kısacası bu eğitimle çok güzel bir noktaya geleceğinize eminim. Eğitim ister 50 saat ister 100 saat sürse de önemli olan şey, öğrendikleriniz size bildiğim her şeyi öğretene kadar buradayım. Eğitimin ne kadar süreceğini bilmiyorum, tahminen 90 ila 100 saat sürecek diye düşünüyorum, dediğim gibi bildiğim her şeyi öğretene kadar video çekmeye devam edeceğim. Arkadaşlar, eğitimler maksimum 700 ders ile sınırlı olduğu için Solidworks 2020 eğitimlerim yaklaşık 5 veya 6 farklı setten oluşacak.

Herkesten bir adım önde olmak istiyorsan eğer bu kurs tam size göre.

Url: View Details

What you will learn
  • - Solidworks arayüzü
  • - 2D Çizim Komutları
  • - Unsurlar dediğimiz katılaştırma komutları

Rating: 4.1

Level: All Levels

Duration: 91.5 hours

Instructor: Gökhan İŞTİPLİ


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap