Ontspanningsmassage




Ontspanningsmassage

Wil jij, zonder moeilijke technische termen en ingewikkelde technieken, je partner gewoon een fijne en liefdevolle massage kunnen geven? Dat kan! Hier leer je op een fijne en makkelijke manier jouw partner een complete lichaam-massage te geven. Daarnaast krijg je veel praktische tips, zoals de materialen die je nodig hebt voor een goede thuis-massage, maar ook de do’s en dont’s en hoe je je aanraking nou net dat extra beetje specialer maakt zodat de massage jou en je partner echt in verbinding brengt. Het is een kleine investering voor een leven lang massage plezier.

voor koppels

Url: View Details

What you will learn
  • Ontspanningsmassge voor koppels
  • Wil jij zonder moeilijke technische termen en ingewikkelde technieken gewoon een fijne en liefdevolle massage kunnen geven? Dat kan! Hier leer je op een fijne en makkelijke manier jouw partner een complete lichaam-massage te geven. Daarnaast krijg je veel praktische tips, zoals de materialen die je nodig hebt voor een goede thuis-massage, maar ook de do’s en dont’s en hoe je je aanraking nou net dat extra beetje specialer maakt zodat de massage jou en je partner echt in verbinding brengt. Het is een kleine investering voor een leven lang massage plezier.

Rating: 4.5

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Marijke Brink


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap