Youtube'dan Fazla Para Kazanma ve Kanal Geliştirme!




Youtube'dan Fazla Para Kazanma ve Kanal Geliştirme!

25,000 İzlenmeye 2,250₺ Nasıl Kazandım... Az izlenmeye nasıl çok para kazanılır? Youtube 1000 abone 4000 saat izlenmeye hızlıca nasıl ulaşılır? Daha fazla nasıl izlenme alınır? Başlık ve etiketler nasıl olmalı? Para kazanma özelliği 2 günde nasıl açtırılır? Photoshop küçük resim nasıl yapılır? Aylık 350₺ olan VidlQ ömür boyu nasıl bedava yapılır? Tüm bu soruların cevabı tek bir kursta!


7 Yıllık Youtube tecrübem ile sizlere bu kurs sayesinde altın değerinde bilgiler veriyorum. Youtube Türkiye'de 25 bin izlenmeye 2.250₺ gelir nasıl elde ettim işte birçok ünlü Youtuber'ın da merak ettiği ve söylemediğim bu sorunun cevabı bu kursta.


Ayrıca uzun süredir birkaç büyük Youtube kanalının kanal yönetmenliğini yapmaktayım. Kendime ait olan, arada sırada kullandığım Youtube kanalım ise 51 bin abone ve 6.6 milyon toplam izlenmeye sahip. Bu eğitim setimde sizlere kanalımın toplam kazançlarını, aylık kazançlarını ve bütün istatistiklerini paylaştım.

25,000 İzlenmeye 2,250₺ Nasıl Kazandım... Güncel Eğitim Seti, Youtube Para Kazanma ve Kanal Ayarları ile İlgili Her şey!

Url: View Details

What you will learn
  • Sıfırdan YouTube Kanalı Oluşturma
  • Yeni İçerik Oluşturucu Stüdyosu
  • 1,000 Abone ve 4,000 Saat İzlenmeye Ulaşma

Rating: 3.38889

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Arda Kılıç


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap