ADIM ADIM İLERİ EXCEL




ADIM ADIM İLERİ EXCEL

ADIM ADIM İLERİ EXCEL kursunda;

Kursta, basitten karmaşığa bir yol izleyerek, size "Microsoft Excel'i Nasıl Kullanacağınızı" örnek uygulamalar ve tüm videoların kaynaklarını paylaşarak anlatmaya özen gösterdim. Eğitimci olduğum için eğitimi hazırlarken çalışanların en çok kullandığı fonksiyonları sistematik bir şekilde düzenledim ve sıraladım. Yüz yüze ve online derslerimde kursiyerlerim birkaç soru sorduktan sonra sordukları sorunun bir sonraki örnekte olduğunu görünce sormayı bırakıyorlar. Çünkü akıllarına gelen soruların cevabının bir sonraki örnek veya konuda geleceğini farkediyorlar. Yani eğitim sizi adım adım hazırlıyor.

Excel'in hiç de zor olmadığını bu kursun sonunda anlayacaksınız. Yaklaşık 10 yıldır birçok alandan öğrenciye, çalışana ve firmaya yüz yüze ve online eğitimler verdim. Böylece piyasada neler gerektiğini çok iyi görmüş oldum. Bu eğitim programını da tecrübelerim sonucunda belirledim. Şu anda 13,5 saat süren bu eğitim sürekli güncellenecektir. Kursta genel konuların yanı sıra 100 ün üzerinde fonksiyon, Pivot Table, Dashboard oluşturma gibi birçok konu anlatılmaktadır. Kurs yorumlarından da göreceksiniz ki kursla ilgili olumsuz yorum bulunmamaktadır. Türkiye'de sayılı holdinglere eğitim vermiş ve hepinizin bildiği e-ticaret firmaları ile çalışmalar yapmış biri olarak hazırladığım bu eğitimden en iyi şekilde istifade edebilmeniz dileğiyle iyi seyirler dilerim.

Bu eğitim ile ;

· İş hayatınızı Excel ile kolaylaştıracaksınız.

· İş mülakatlarında size sorulabilecek sorulara rahatlıkla cevap verebileceksiniz.

. Eğitim sonunda sertifika alacaksınız.

Excel'deki fonksiyonların kullanımını öğrenerek iş hayatınızı kolaylaştırın. En iyi raporları en pratik şekilde yapın.

Url: View Details

What you will learn
  • Arayüz İşlemleri ve Dosya Sekmesi
  • Hücre Satır ve Sütun İşlemleri
  • Sayfa İşlemleri

Rating: 4.92857

Level: All Levels

Duration: 13.5 hours

Instructor: Yusuf YÜZGÜL


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap