NLP'nin Hipnoz Transı




NLP'nin Hipnoz Transı

NLP Hipnozu ile trans desteğini öğrenip Bilinçdışının gücünü keşfedip, hipnoz ile bilinçdışının sırlarını öğreneceksiniz. NLP nin gücü ile Hipnozun bilinçaltı farkındalığı ve üstüne üstelik transın nörolojik aşamalarını birlikte kullanmayı öğreneceğiz.

Bunun sayesinde hayatımız da NLP, Hipnoz ve Trans birlikteliğinin gücünü göreceğiz. Detaylarını fark edip öğrenebileceğiz. Burada ki asıl amaç Bilinçdışının gücü ile neler yapabileceğimiz görmek ve NLP detaylarını öğreneceğiz.

Yaşam Yolculuğu

Yaşam yolculuğunuz ancak değerlerinizi ifade ettiğiniz ve hedeflerinizi gerçekleştirdiğinizde anlamlı bir hale gelecektir. Bizim için değerli olan şeyler yaşamımızda olmayacaksa, nasıl bizim için mümkün olanın en iyisine ulaşabiliriz ki?

Bizim hedefimiz kendimizi cehaletin karanlığına hapsetmek değil, gittikçe zorlaşan ve düşmanlığı arttıran bir dünyada iş arkadaşlarımız, yöneticilerimiz, dostlarımız ve komşularımızı daha iyi anlamamızı sağlayacak yolu aydınlatmaktır.

İletişimin anlamı her zaman aldığınız tepkide saklıdır. İnsanlar kendilerine göre düşünürler, bize göre değil. "Bundan 20 yıl sonra yapmadıklarınızdan dolayı duymuş olduğunuz hayal kırıklığı, yaptıklarınızın verdiği hayal kırıklığından çok daha büyük olacaktır. Öyleyse zincirlerinizi kırın, halatlarınızı atın. Güvenli limandan uzaklara yelken açın. Yelkenlerinizi güçlü rüzgarlarla doldurun"

Nlp Hipnoz Nedir; NLP teknikleri ile hipnozun ele alınmasıdır. NLP ; yaşamımızda üzerinde düşünmeden, otomatik olarak gerçekleştirmiş olduğumuz algılama, düşünme ve davranış süreçlerini, bilinçli hale getirme ve geliştirmede üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, zihnin işleyişi ile ilgili geliştirilmiş bir model ve metodolojidir. Hipnoz ise telkine yatkınlık gösteren bir tür yapay uyku veya uyku-uyanıklık arası haldir.

NLP  ile hipnoz ele alınırken çeşitli teknikler ele alınmıştır. Bu teknikler; el sıkma indüksiyonu, gizli telkinler ve metaforlar ve döngülerdir. El sıkma indüksiyonu; bu teknikte el sıkışmak amacıyla uzatılan eli beklenmedik şekilde havada tutulur, belirsiz dokunuşlarla el havada katılaşmış şekilde hareketsiz bırakılır ve sonrasında trans derinleştirilir.

Nlp'nin Hipnoz ve transı ile NLP destekli Hipnoz ve Transın detaylarını öğrenip bilinçdışının gücünü keşfedebileceğiz

Url: View Details

What you will learn
  • Bilinçaltının asıl gücünü öğrenip, keşfedeceksiniz
  • NLP Destekli Nörolojik aşamalarını önemi öğreneceksiniz
  • NLP Destekli Hipnoz ve Trans sürecini anlayacak ve kavrayacaksınız

Rating: 4.65

Level: All Levels

Duration: 3.5 hours

Instructor: PanoraM Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap