Sıfırdan Anime Manga Karakterleri Çizmeyi Öğrenin




Sıfırdan Anime Manga Karakterleri Çizmeyi Öğrenin

Merhabalar.

Anime ve manga çizimini en kolay ve hızlı şekilde öğrenmeniz için sizlere bu kursu tasarladım.

Sizlerle birlikte yüz çizimini, karakter anatomisini, boyamayı, lineart yapabilmeyi ve daha bir çok şeyi öğreneceğiz.

Bunları örneklerle pekiştireceğiz ve kursun sonunda birlikte tüm öğrendiklerimizi birleştirerek baştan sona bir anime karakteri çizeceğiz.

Bu kurs içerisinde bolca örneklerle birlikte kolayca elinizi çizime alıştırabilecek ve bu konuda kendinizi geliştirmek için gerekli olan yolu daha hızlı kavrayabileceksiniz.

Kursun sonunda kendi anime karakterlerinizi bile tasarlayabileceksiniz.

Kurs boyunca bir çok konuya detaylı olarak deyineceğiz. Mesela yüz özellikle göz çizimi konusunda bir çok örnek ve çeşitli varyasyonlar ile birlikte çalışmalar yapacağız, boyama çalışmaları ve renkleri karıştırmayı öğrenip anime karakterlerimize canlı renkler ve hayat vereceğiz, lineart ile stilistik ve profesyonel görünen çizimler nasıl elde edebileceğimizi öğreneceğiz, bu ve bunun gibi bir çok farklı çizim teknikleri, örnekler ve alıştırmalar ile çizim seviyemizi en üst noktalara taşıyıp kurs sonunda bile bu kurstan öğrendiklerimiz sayesinde kendimizi nasıl geliştirmeye devam edebilir ve daha profesyonel bir çizer olma yolunda ihtiyacımız olan şeylerin bilincinde olacağız. Lütfen kurs boyunca aklınıza takılan hiç bir şeyi sormaktan çekinmeyin, size olabildiğince hızlı cevap verip bu öğrenme sürecinde ayağınıza takılan her taşı kaldırmaya gayret gösteriyor olacağım.

Kursun sonunda artık anime tarzı çizim yapabileceksiniz ve kendi kendinize bu yolda sürekli ilerleme katetmeyi öğreneceksiniz.

Unutmayın, yeteri kadar çaba gösterirseniz hayatta her şeyi başarabilirsiniz.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Öğrenmen Gereken Her Şey! Birçok Örnekle En Hızlı ve Etkili Yöntemle Anime ve Manga Karakterlerini Çizmeyi Öğrenin

Url: View Details

What you will learn
  • Anime Çizimi Yapabilmeyi
  • Kendi Anime Karakterlerini Oluşturabilmeyi
  • Kendi Anime Karakterini Oluşturabilmeyi

Rating: 4.75

Level: All Levels

Duration: 5.5 hours

Instructor: Tufan Ocak


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap