YouTube ve Video Montaj Eğitim Seti (Yeni Başlayanlar İçin)




YouTube ve Video Montaj Eğitim Seti (Yeni Başlayanlar İçin)

Çalıştığın işten sıkıldın ve her ay sonu geldiğinde aldığın maaş artık hiç bir şeye yetmiyor. İnternetten para kazanmanın yollarını aradın ve işte buradasın. YouTube ile evden ek gelir elde edebilirsin. Dolar kazandığın için hep değerlenir kazancın. Bu eğitim seti ile sıfırdan adım adım uygulamalar yaparak öğreniyoruz. Pratik hızlı öğreneme teknikleri ile bir kaç saat içinde kendi YouTube kanalınızı oluşturacaksınız. İhtiyacınız olan tüm temel bilgiler bu eğitim setinde. Video düzenleme, youtube kanal resmi, youtube kanal logosu, youtube videolarınız için küçük resimden tutun bonus videolar ile telifsiz müzik, video, resim nereden indirebilirsiniz ile ilgili tüm detayları öğreneceksiniz.


YouTube'dan para kazanarak hayatınızı yaşayın!

YouTube'a video çekenlerin ortalama gelirleri 500 dolar. Bu para döviz olduğu için sürekli değer kazanır. Bu eğitimde öğrendiğiniz bilgilerle kanalınızdan yüksek miktarda evden ek gelir elde edebilirsiniz. Böylece ailenize, sevdiklerinize ve en önemlisi kendi hayatınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz.


Artık herkesin bir YouTube kanalı var

Video devri başladı ve devirde para kazananlar YouTube, Instagram gibi sosyal mecralarda video paylaşan kişiler. Bu eğitimde video çekiminden, konuşma şeklinize, video düzenleme ve ihtiyacınız olan YouTube konularını öğreneceksiniz. Siz de elinizdeki telefonu para kazanma makinasına çevireceksiniz. Telefonda oyun oynayıp ay sonunu nasıl getireceğinizi düşünebilirsiniz, ya da adım atıp hayallerinizi yaşarsınız.


+45,700 öğrencisiyle en popüler eğitmen statüsüne sahip YouTube Sertifikalı Uzman ile öğrenin!

Hızlı öğrenme dersleri ile hemen uygulamaya başlayacaksınız! Hem amatör hem de profesyoneller tarafından kullanılan Davinci Resolve video montaj programını hızlandırılmış uygulamalı dersler ile bir kaç saat içinde öğreneceksiniz. Afgan Rasulov Ruhi Çenet, Duygu Köseoğlu, Oyuncak Avı gibi milyonların takip ettiği fenomen isimlere danışmanlık yapmış YouTube sertifikasına sahip bir uzmandır.

Bir doğum fotoğrafçısının YouTube macerası

Hatice yıllardır uğraştığı doğum fotoğrafçılığı yaptığı dönemde kendisine YouTube kanalı açmasını önerdim. Adım adım ilerleyerek başladı ve şimdi her attığı video ortalama 45000 izleniyor. Kanalın sahibi Hatice Ebrar Sağlam kendi deneyimlerini tüm detaylarıyla bu eğitim setinde anlatıyor.  YouTube kanalı açarken hangi zorluklarla karşılaştı, bu zorlukları nasıl atlattı gibi bir çok konuyu anlatıyor. Uygulamalarla bir YouTube kanalı açıyor ve tüm aşamalarını anlatıyor.

Kursun sonunda, kendi YouTube kanalınızı oluşturabileceksiniz!

Sıfırdan hiç bilginiz olmadan başladığınız kursun sonunda kendi YouTube kanalınızı oluşturacak ve video yüklerken nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında tüm bilgiye sahip olacaksınız. Hem YouTube sertifikasına sahip uzman Afgan Rasulov hem de Hatice Ebrar ayrılıkta bir YouTube kanalı nasıl açılır, açarken nelere dikkat edilir gibi bir çok konuyu uygulamalı şekilde anlatıyor. Videoları izlerken hiç sıkılmayacaksınız. Çünkü ana eğitmenimiz Afgan Rasulov yıllardır eğitim videosu üretiyor ve kendi adına açtığı kanalında 297 binden fazla kişi kendisini takip ediyor ayrıca videoları 21 milyondan fazla izlendi. *Ekşisözlükte hakkında yazılmış yorumları okuyabilirsiniz.

YouTube eğitim seti ve video edit yapma. YouTube kanalı açın ve internetten para kazanın. Sıfırdan adım adım öğrenin.

Url: View Details

What you will learn
  • Ruhi Çenet, Duygu Köseoğlu gibi milyonların takip ettiği kanalları danışmanlık yapmış uzman anlatıyor
  • YouTube için video montaj, edit nasıl yapılır
  • Sıfırdan YouTube kanalı nasıl açılır

Rating: 4.91667

Level: All Levels

Duration: 8 hours

Instructor: Afgan Rasulov


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap