Temel Quantum Enerjisi




Temel Quantum Enerjisi

Bir grup bir araya geldiğinde kendi “grup enerjisi alanını oluşturur. Genel anlamda pek çok kişi başkalarından ya da belli bir fiziksel alandan yayılan enerjinin farkında değildir. Ancak bu, bilinçdışında algılanır. Keyfinizin ya da ruh halinizin değişmesi artık başka insanların enerjileriyle etkileşim içinde olmanızdan kaynaklanır.

Bolca enerjiniz olduğunda, geçmişte enerjinizin düştüğü, kendinizi yorgun hissettiğiniz ve “daha fazla devam etmek için enerjim yok” ya da “daha fazla enerjim olsaydı daha iyi bir iş çıkarırdım” şeklinde düşündüğünüz durumlardan kaçınabilirsiniz.

Kuantum' un eşsiz dünyasını keşfetmek isteyenler için hazırlanmış temel eğitim olan bu kursumuzda sizler için kuantumun ve enerji akışının bilgilendirmesi yapılmaktadır. Kurs güncellemelerin katılımcıların ihtiyaçlarına ve sorulara göre yapılmakla birlikte güncellenmektedir.

Kuantum düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir.

Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa kuantum düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir.

Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.

Bu düzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna geçer.

Kuantum düşünce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar. Bütün evreni tekamül ettiren enerjiyle işbirliğine girildiğinde siz bir “kişi” olmanın sınırlı olanaklarını aşar, “bütün ”ün gücüne ulaşırsınız.

O zaman da gücünüz tabii ki bütünün gücüne eşit olacaktır.

Bu teknik pratik olarak hayatımıza ne gibi yararlar sağlar?

Bizim gelişmemiz için gereken bütün araçlar: uygun iş, eş, yaşam alanı, ev, bedenimizin sağlığı, bu yüksek frekanslı enerjiden nasibini alır.

Siz, sınırlayıcı, engelleyici düşünce kalıplarınızı fark edip bunların yerine güçlendirici inançlarınızı koyduğunuzda hayatınız bu yeni inançlarınız doğrultusunda değişmeye başlayacaktır. Sizin için en uygun kişi, en uygun imkan, en uygun zamanda karşınıza çıkacaktır. Yapmanız gereken şey uzanıp onu almaktır.

Doğuştan doğal olarak hakkınız olan mutluluğu, bereketi, bolluğu ve sevinci yaşamanıza imkan tanımış olursunuz.

Kuantum düşünce, sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar. Bizim düşünce ve kabullenişlerimiz doğrudan bedene etki yapar. Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir. Korku, kaygı, öfke, suçluluk duyguları bütün hücrelerimizin beslendiği enerjide azalmalar yol açar.

Quantum enerjiyi kullanma biçiminiz yaşam gücünüzü, iletişim gücünüzü, arkadaşlık ve özel ilişkilerinizi etkiler

Url: View Details

What you will learn
  • Günün sonunda, yorgun hissetmek yerine, başladığınızdan daha fazla enerjiye sahipmiş gibi hissedeceksiniz
  • Gün sonunda eve gidince bir koltuğa çöküp, pestili çıkmış gibi hissetmek yerine, başka şeyler yapmak için enerjiniz olacak
  • Bu eğitimde enerji seviyenizi nasıl koruyacağınızı öğreneceksiniz.

Rating: 4.35

Level: All Levels

Duration: 2.5 hours

Instructor: PanoraM Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap