Sweep Picking (Gitar Dersi)




Sweep Picking (Gitar Dersi)

Sweep Picking Tekniği en zor ve üst seviye olarak nitelendirilen gitar tekniklerinden birisidir. Bu tekniğin temeli sağ elin fazla efor sarf etmeden hızlı cümleler kurmasını sağlayan 'Süpürme Hareketine' dayanmaktadır. Doğru ve düzenli bir sistem ile çalışılırsa 'Sweep Picking Tekniği' aslında sanılanın aksine çok zor bir teknik değil performansı kolaylaştıran bir tekniktir. Bu videolu eğitim serisinin aslı amacı doğru, etkili bir çalışma sistemi ve tüm püf noktaları ile sağlam bir sweep picking tekniği geliştirmenize yardımcı olmaktır.

Sweep Picking genellikle arpej cümleleri çalarken uygulanan bir tekniktir. Arpej akor seslerinin atlamalı olarak çalınması ile oluşan müzik cümlelerinin genel ismidir. Bu eğitim serisinde Tam Beşli, Majör, Minör, Yedili Akor Türleri için birbirinden farklı 34 adet sweep picking arpej kalıbı öğreneceksiniz. Bu kalıpları öğrenmek ve gerekli kas hafızasını geliştirmenizi sağlamak amacı ile hazırlanmış 76 adet egzersizi klavye üzerinde tüm bölgelere yayılmış halde metronom eşliğinde çalışacaksınız. Kalıpları öğrenirken aynı zamanda gitar klavyesinde notaların yerlerini de öğreneceksiniz. Ayrıca kalıpları uyguladığınız akorların kök, üçlü, beşli ve yedili sesleri bilerek çalmanız için beşli ve yedili akor kurulumları ile ilgili teorik bilgileri de öğreneceksiniz. Kalıplara pratik ve teorik anlamda hakimiyet sağladıktan sonra her seviyeye uygun olarak hazırlanmış, indirilebilir altyapı eşliği bulunan, 7 farklı etüd ile tekniğin müzikal kullanımına odaklanmanız daha kolay olacak.

Bu video serisinde sadece sweep picking arpej kalıplarını uygulama, teorik ve müzikal açıdan öğrenmekle kalmayacaksınız. Aynı zamanda, kendi kalıplarınızı oluşturmanızı sağlayacak ve herhangi bir chord progression yani akor dizilimi üzerine kendi cümleleriniz oluşturmanızı sağlayacak ip uçları da edineceksiniz.

Tüm yönleri ile temelden profesyonel düzeye adım adım sweep picking tekniğinde ustalaşmak, teknik, teorik ve müzkal olarak bu tekniğe hakimiyet kazanmak için Türkçe olarak hazırlanmış en geniş ve kapsamlı kaynak bu videolu eğitim serisi ile sizlere sunulmaktadır.

Temelden İleri Seviyeye Tüm Yönleri İle Sweep Picking Tekniği

Url: View Details

What you will learn
  • Süpürme Tekniğini Doğru ve Etkin Kullanma.
  • Triadlar ile Temel Majör Minör Akor Kurulumları.
  • Temel Majör-Minör Sweep Picking Arpej Kalıpları (14 Farklı kalıp).

Rating: 4.8

Level: All Levels

Duration: 6 hours

Instructor: İbrahim Birdal


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap