Bitcoin ve Altcoin Kazanç Eğitimi




Bitcoin ve Altcoin Kazanç Eğitimi

Bitcoin ve altcoin de nasıl kazanç sağlanacağı, kazanç sağlamak için izlemeniz gereken yollar, yöntemler ve stratejiler, kazanç için atılacak adımları tek tek adım adım anlatılmakladır. Temelde alınıp ileri seviyeye kadar götürmektedir. Bu seviye sayesinde kazanç elde edebilir veya yeni yatırım alanı keşfedebilirsiniz.

Kurs İçeriğinde Neler Var?

Kendi cüzdanınızı oluşturmayı bu cüzdan sayesinde coinlerinizi saklamayı ve kullanımını öğrenmeniz yanında size yardım edecek uygulama ve çalışmaları da sunmaktayım.

Bu kısımda tamamen temel seviye eğitim verilmektedir. Yeni başlayan ve Bitcoin, altcoin gibi alanlarda herhangi bir bilgisi olmayan kişiler için hazırlanmış olup, bazı önemli bilgiler verilmiştir. Genel olarak Madencilik nedir, Trade nedir veya alıp satım nasıl yapılır gibi temel konulardan bahsedilmektedir.

Kursun Asıl Amacı Nedir?

Kurs sizlere temel seviyede Bitcoin ve Altcoin piyasalarının nasıl işlediğini, temel mantığını kavratmaktır. Riskli kaldıraçlı veya yüksek getiri, götürüsü olan vadeli işlemler gibi riskli konulara değinilmemiştir. Bu bir yatırım veya öneri değil tamamen bu piyasayı tanımanız için oluşturulmuştur. Bu piyasada dolandırıcılığı olduğu ve anlatımda da göreceğiniz üzere bazı anlatılmış sitelerin şuanda insanların paralarını alıp kaçtığını göreceksiniz. İşte bu nedenle nereye nasıl paranızı yatırdığınızı bilmeniz gerekmektedir.

Bu kurs içerisinde siteleri değil, olayın ve durumun mantığı anlatılmaktadır. Dolayısıyla kurs içerisinde anlatılan siteler yatırım yapmanız için değil tamamen bu piyasanın mantığını anlamanız içindir.

Kursta Hangi Kavramlar Var?

Kurs sizlere bir çok alanda bilgilendirme içermekle birlikte sadece şuradan BTC alınır buradan Altcoin alınır gibi bilgiler vermemektedir. Kurs sizlere bu alanlarla ilgili yapabileceğiniz işleri veya strateji oluşturma adımında hangisi ile başlayacağınız konusunda bilgilendirmeler içermektedir.


Bitcin ve altcoin den nasıl kazanç sağlanacağı anlatılıp olur kazanç strateji ve yöntemleri anlatılmaktadır

Url: View Details

What you will learn
  • Bitcoin ve Altcoin de nasıl kazan sağlanır
  • Bitcoin ve Altcoin de kurs farklarından yararlanarak kazanç sağlamayı
  • Türkiye de faaliyet gösteren kripta para borsaları ve özellikleri

Rating: 4.35

Level: All Levels

Duration: 5 hours

Instructor: PanoraM Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap