Excel VBA (Makro)Eğitimi FULLSET + MsSQL Veri Transferi




Excel VBA (Makro)Eğitimi FULLSET + MsSQL Veri Transferi

  • NOT: KURSUMUZ BAZI ÖZEL KURULUŞLARIN İHTİYAÇLARINI GİDERMEK İÇİN OLUŞTURULMUŞTUR. İÇERİK PLANLAMASINDA ŞİRKETLERİN TALEPLERİ VE FARKLI MESLEK GRUPLARINDAN ÇALIŞAN İHTİYAÇLARI ÖN PLANA ÇIKMAKTADIR.  KISACASI İLK BÖLÜMDE BAZI KONULAR TEKRAR NİTELİĞİNDE OLABİLİR  ANCAK İLERLEYEN BÖLÜMLERDE NEDEN BÖYLE BİR KURS OLUŞTURDUĞUMUZU ÇOK DAHA İYİ ANLAYACAK VE SEKTÖRDE ARANAN NİTELİKLERE TEK BİR KAYNAK İLE ULAŞABİLECEKSİNİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇOĞUNUN BAŞKA KURSLARDAN GELDİĞİNİ DE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK CV  OLUŞTURMAK VE BU İŞİ BİLİYORUM DEMEK İÇİN MÜKEMMEL BİR FIRSAT. LÜTFEN SONUNA KADAR İZLEYİN... SAKIN PES ETMEYİN...

  • NEDEN GEREK DUYDUK: Çünkü VBA nesneye yönelik uygulamalar geliştirebileceğiniz ve hızlı sonuçlar alabileceğiniz bir dil maalesef TÜM Türkçe (UDEMY DAHİL) kaynaklar incelendiğinde ve çalışanların(ve yeni başvuranlar) bilgi seviyesi dikkate alındığında Neredeyse hiç yazılım bilgisi edinemediklerini, Veri yönetiminde yetersiz kaldıklarını, Masaüstü uygulama geliştiriciliğinden çok uzak olduklarını tespit ettik. Eğer sizde veri dünyasına dahil olacaksanız. Bu kurs çok kısa bir sürede Udemy Tarafından Business Collection'a seçilmiştir.

  • EĞER İHTİYAÇ OLURSA YENİ KONU TALEPLERİNDE BULUNABİLİRSİNİZ SETİN DAHADA GÜÇLENMESİ BİZLERİ MUTLU EDER.


ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ

Bir Yıl Önce

Bir yıl önce kendi çevremden gelen ve sektördeki talepler üzerine kursları oluşturmaya başladım. Amacım sadece kurumsal talepleri karşılamaktı. Zaman bizi öyle bir yere getirdi ki çok sayıda tanımadığım kişiden sorular talepler ve teşekkürler aldım.

Bugün

Bugün VBA kursumuzun birinci yılına ulaştık. Hiç bir reklam kullanmadan Udemy platformunda çok hızlı bir tırmanış yaşadık. VBA için yapılabilecek en kullanışlı kaynakları sizlere sunduk, çoğu eğitmenin cesaret edemeyeceği analizler-uygulamalar geliştirdik. Bir çok arkadaş bu kurs da ki deneyimleri ile yeni işler buldu, projeler yaptı ve ofisindekileri şaşırtmaya devam ediyor.

Neler Yaptık

Excel ile temelden gelişmişe kodlamalar ile veri analizleri, arayüzler, Sql bağlantıları kurarak VBA Developer/ analist olma yolunu açtık geçtiğimiz süreçte alınan dönüşler bunu açıkça göstermekte.(Sizlerde lütfen başarılarınızı paylaşın)

Hedef

VBA dili için dünya çapında en kapsamlı kurs seviyesine ulaşmak, türkçe kurslar arasında rakipsiz olduğumuzun farkındayız ilerleyen süreçte yine yoğun talep üzerine kursumuzu farklı dillerde yayınlayacağız. Sizlerde bu yolda ilerlemek isterseniz bizlere katılın. Her türlü yardım talebinize açığım.

AKTİF EXCEL KULLANIYORUM VBA İHTİYACIM VAR MI BİLMİYORUM ?

  • İŞLEMLERİNİZ 5-10 DK HATTA DAHA FAZLA SÜRÜYORSA ARTIK DAHA HIZLI OLMALISINIZ.

  • MASAÜSTÜ UYGULAMA GELİŞTİRİCİLİĞİNDE ÇOK HIZLI OLMA İSTERSENİZ.

  • EXCEL ARAYÜZÜNDE BAZI İŞLEMLERİ YAPACAK BUTONLAR BULAMIYORSANIZ. EXCEL ARAYÜZ VBA İLE YAPABİLECEKLERİNİNİZİN 10 DA 1 İ BİLE DEĞİL. YANİ HER PROBLEMİN ÇÖZÜMÜ EXCEL İLE MÜMKÜN DEĞİL.


    • Kurslarım Sırası ile,

      1. Excel ++| Formüller-Pivot Tablolar-Grafikler-Uygulamalar |++


      -Excelin tüm özelliklerini tek bir sette toplayarak sürekli güncel içeriklerimiz ile sizi iş dünyasına olması gerektiği gibi hazırlıyoruz.


      2. EXCEL |Gelişmiş Dashboard - Veri Analizi Uygulamaları (A->Z)


      -Excel ile Gelişmiş Analiz Ekranları, Raporlar ve Görseller oluşturabileceğiniz alanında benzerini hiç bir platformda bulamayacağınız muhteşem bir kaynak.


      3. Excel VBA (Makro)Eğitimi FULLSET + MsSQL Veri Transferi


      -VBA makro kodlamalarında tüm örnek ve konu çeşitliliğini bir arada bulabileceğiniz yılların tecrübesi ile oluşan gerçek bir kütüphane. İş dünyasının hangi alanında olursanız olun tüm işlerinizi kodlayarak yapabileceksiniz.


      4. Excel VBA İle İleri Analiz Ve Raporlama + Sql Veri Transferi


      - VBA dilinin incelikleri ve veri tabanı prensiplerini birleştirince neler olabilir birlikte görelim.



      *Eğer anlattıklarım sizleri heyecanlandırdysa, ilerleyen süreçte iş yaşamınızda  nasıl bir yol izlemek istiyorsunuz,

      Sektörde aranan nitelikler ve yetkinlikler neler merak ediyorsanız  veya tüm kursları tek kurs fiyatına nasıl alabilirim diye düşünüyorsanız bize mail atabilirsiniz.

      [email protected]   

En Kapsamlı ve Güncel Online Excel VBA (Makro) Kutüphanesi- Yeni Nesil Kodlama-Veri Tabanı-Analiz-Raporlama Eğitimleri

Url: View Details

What you will learn
  • Veri biliminin temellerini atmaya başlayacaksınız.
  • Gelişmiş algoritma teknikleri kodlama dünyasına hızlı bir giriş yapacaksınız.
  • Vba ile ulaşılabilen her veri için analist olabileceksiniz.

Rating: 4.725

Level: All Levels

Duration: 25.5 hours

Instructor: Bilişim RÜZGARI


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap