Corona Render Temelleri ve Gerçekçi Render Teknikleri




Corona Render Temelleri ve Gerçekçi Render Teknikleri

İndirim kodunu kullanabilmek için kurs açılış sayfasında bulunan "Sepete Ekle" butonunun altındaki "Kupon Uygula" yazısına tıklayıp açılan bölüme indirim kodunu yapıştırarak indirimden faydalanabilirsiniz.


Render motorlarından son dönemde çok popüler olmaya başlayan Corona Renderer hem fiyat hemde kullanım performansı ile 3 boyutlu görselleştirme sanatçılarına inanılmaz imkanlar sağlıyor, hazırladığım bu eğitim ile bu uçsuz bucaksız bu dünyaya güzel bir giriş yapacaksınız.

Ezbere dayalı bir eğitim yolu yerine deneyerek mantık çerçevesine uygun şekilde dersleri planlamaya çalıştım umarım sizlere bu eğitim çok faydalı olacaktır.

LÜTFEN eğitimi puanlarken objektif yaklaşmaya çalışın 1 dersi izleyip verdiğiniz düşük puanlar gerçekten eğitimin puanını çok kötü etkiliyor eğer gerçekten mutsuz iseniz ve eğitimden menun olmaz iseniz iade edebilirsiniz veya puanınızın ytanında yorum olarak verdiğiniz puanın sebebini benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Eğitimleri 3ds max'in 2018 sürümü ve Corona Renderer'ın 5. versiyonu ile hazırladım, malesef max sürümü 2015 in altında olan arkadaşlar ek kaynakları açamazlar Corona renderer için ise 2 ve üzeri sürümleri kullanmanızı öneririm.

Corona Render 7 ile beraber yaptığım güncellemelerdede 3ds max 2021 kullanıyorum ve yine maalesef max sürümü 2018 altında olan arkadaşlar yeni güncellemeleri açamazalar, 3ds max 2018 ve üzeri sürümleri yüklemenizi öneririm çünkü radikal değişiklikler oluyor ve eski kayıtlı dosyalarda sorunlar çıkabiliyor.

İçerik olarak;

*İç ve dış mekan uygulamaları 0 dan finale.

*İç mekanda ve dış mekanda ışık ile ilgili bir çok uygulama.

*Corona Rendererın kendine özgü özellikler.

*Kamera ve render ayarları.

*Bir çok gerçekçi kaplama.

*İç ve dış mekanda Sisli ortam hazırlama.

*Frame buffer ile postproduction.

*Örnek sahne çalışması.

*Gerçekçi render almak için öneriler ve makaleler.

ve ders esnasında bir çok bilgi paylaşımı.


Eğitim sürekli güncel tutulacaktır, yeni ve sizlere faydalı olabileceğini düşündüğüm konuları derleyip platforma ekleyeceğim.



Öneri ve sorularınız için mesaj atabilrisiniz.


İyi Çalışmalar


Corona Renderer ile hızlı ve Realistik sonuçlar elde edin (İNDİRİM İÇİN AÇIKLAMAYI OKUYUN.)

Url: View Details

What you will learn
  • Gerçekçi kaplamalar hazırlamayı
  • İç ve dış mekanlarda ışık kullanımını
  • Corona Render Ayarlarını

Rating: 4.78947

Level: All Levels

Duration: 12.5 hours

Instructor: Nedim Onur Akay


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap