Davinci Resolve 16 - Sıfırdan Kurgu & Renk Düzeltme Öğrenin!




Davinci Resolve 16 - Sıfırdan Kurgu & Renk Düzeltme Öğrenin!

Merhaba!

Eskiden sadece renk düzeltme yazılımı olan Davinci Resolve, son versiyonuyla baştan sona kurgu-renk-ses paketi haline geldi ve en güzel tarafı: tamamen ücretsiz! Davinci Resolve, en iyi bedava video edit ve renk programı (nokta) :) İster kısa film, belgesel (hatta uzun metraj) kurgulayın, isterseniz Youtube, Instagram vb. medyaya içerik hazırlayın, Resolve ile hızlıca çok kaliteli işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Kurs yeni başlayanlar için tüm gerekli detayları anlatıyor! Kısa sürede kendi videonuzu kurgulamayı, yazı eklemeyi, geçiş efektleri yapmayı, ses-müzik eklemeyi ve çıktı almayı öğreneceksiniz.

(34 LUT içeren bir paket, geçiş efektleri paketi de bonus olarak eklendi!)

Gerektiğinde tekrar geri dönüp bakabilmeniz için, videoları kısa kısa bölümler halinde hazırladım. Bu şekilde unuttuğunuz özellikleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Derste kullanılan videolar derse dahil! İndirip onlar üzerinde çalışabilirsiniz.

Davinci Resolve 16 ile gelen "Cut" sekmesi bu kursa dahil, bu bölümde hızlıca kurgu yapıp Instagram için nasıl düzenleyebileceğinizi gösteriyorum.

Kurgu kısmında baştan sona tüm kesme, düzenleme işlemlerini,

Renk kısmında Resolve'un tüm renk düzenleme araçlarını kullanıp Slog2 formatında çekilmiş LOG bir görüntüyü düzenleyeceğiz.


Profesyonel video kurgu dünyasına giriş yapmak istiyorsanız veya colorist olma hayalleri kuran fakat nereden başlayacağını bilemeyen biriyseniz, bu kurs size gerekli bilgileri sağlayacak. Aklınıza takılan şeyleri her zaman mesaj atıp sorabilirsiniz.

Hemen kaydolup kurgu ve renk düzenlemeyi öğrenmeye başlayın!


Bu kursu neden benden almalısınız?

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nde 4 yıldır öğretim görevliliği yapmaktayım. Örgün öğretimin yanında Uzaktan eğitim dersleri de vermekteyim. Tüm bunlar bir kenara, 10 yıldan fazla süredir kurgu yapıyorum, bunun üzerine dizi ve uzun metrajlara görsel efekt (online edit) işleri yaptım, yapıyorum. Karşılaştığınız sorunlara kendi deneyimlerimle çözüm üretebileceğimi biliyorum.

Bu arada, okulda kurgu dersinde Adobe Premiere'in yanında Davinci Resolve göstermeye başladım çünkü öğrencilerin Premiere'e erişimi zor (paralı) ve aslında özellik açısından Davinci Premiere'i fazlasıyla yakaladı, hatta renk düzeltme açısından çok daha fazlası var! Bu nedenle bu kursu hazırlamak istedim.


İlk derste görüşmek üzere.

Lütfican

Ücretsiz Davinci Resolve ile Video Kurgu ve Renk Düzeltmenin İnceliklerini Öğrenin!

Url: View Details

What you will learn
  • Davinci Resolve 16 ile kurgu yapmak
  • Cut sekmesiyle Youtube, Instagram için hızlı kurgular yapmak ve farklı oranlarda çıktı almak
  • Node temelli renk düzenlemesini öğrenmek

Rating: 4.5

Level: Beginner Level

Duration: 6 hours

Instructor: Lütfican Umut


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap