Sıfırdan YouTube Kanal Geliştirme ve Youtube Para Kazanma!




Sıfırdan YouTube Kanal Geliştirme ve Youtube Para Kazanma!

Youtube'da milyonlarca aboneye sahip kanalların videoları nasıl optimize ettiğini merak ediyor musun?. Önemli olan büyük bir kitlenizin olması değil, doğru ayarlar ile doğru yolları izlemek. Bu eğitim setinde bana sorular sorup cevap alabilirsiniz.

Yıllardır onlarca youtube kanalı yönettim ve altın değerinde tecrübelere sahibim. Tecrübelerimi bu eğitim setinde sizlere aktaracağım.

5 Yıldır milyonlarca insan youtube eğitimlerimden yararlandı. Şu an 220.000'den fazla aboneye ve +20.000.000 izlenmeye sahip aylık düzenli gelir elde ettiğim bir kanalım var.

Bu eğitim setinde ki videoları kafanızı karıştırmamak adına sade bir dil kullanarak hazırladım. Ayrıca gereksiz bilgilerle zaman doldurmak yerine videoları olabildiğince kısa tutmaya özen gösterdim.

Sizde kendi tutkunuzu paraya dönüştürmek ve kendi işinizin patronu olmak istiyorsanız bu eğitim tam size göre. Youtube sayesinde yüzlerce insanın hayatı önemli ölçüde değişti. Hiçbir bilginiz olmadan sadece bu eğitim setinde ki videoları izleyerek kanalınızı profesyonel bir şekilde düzenleyebilir ve o yüzlerce insandan biride siz olabilirsiniz.

Youtube'da kanal açmak ve düzenli gelir elde etmek sanıldığı kadar zor değil! Sıfırdan milyonlara kanal geliştirme.

Url: View Details

What you will learn
  • Doğru Şekilde Youtube Kanalı Açma
  • Yeni Açılmış Bir Kanalın Altyapısal Ayarları
  • Seo Uyumlu Video Optimizasyonu

Rating: 4.35

Level: All Levels

Duration: 4 hours

Instructor: Kerim Demir


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap