Sıfırdan Amigurumi Yapımı




Sıfırdan Amigurumi Yapımı

Japon kökenli olan Amigurumi, tığ ve şiş ile yapılan içi doldurulmuş oyuncak anlamına gelmektedir. En temelde bir çok örgü formunda çokça rastlanılan sık iğne tekniği kullanılmaktadır. Aslında Amigurumi veya örgü oyuncak tekniği dediğimiz bu örgü yöntemi, ülkemizde de uzun zamandır bilinmektedir. Fakat insanımızın günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik örgü çalışmaları kadar gelişmiş ve yaygınlaşmış değildir.

Amigurumi hem kolay öğrenilebilir, hem de çok farklı alanlarda farklı şekillerde kullanılabilecek tasarımları içeren keyifli bir uğraştır. Ancak tarifler ve teknikler, genellikle yabancı dil temelli hazırlandığı için başlangıç seviyesinde zorlanmak oldukça olağandır. Ben de tüm bu süreçlerden geçmiş biri olarak, Amigurumi'yi A'dan Z'ye ele alıp, olası tüm sorularınıza cevap verebilmek için bu kursu hazırladım.

Kurs yaklaşık olarak 6 saatlik video ders içermektedir. Ve gün geçtikçe yeni dersler ve içeriklerle zenginleştirilecektir. 6 Saatlik ders içerisinde;

  • Malzeme Seçimi

  • Amigurumide kullanılan temel teknikler

  • Tarif okuma

  • Oyuncak yapımı

bulunmaktadır. Bunların yanında, kurs içerisinde belirli aralıklarla bir çok bonus ders ile de karşılaşıyor olucaksınız.

Keyifli çalışmalar!

Malzeme seçiminden, örgü tekniklerine ve bir oyuncağı oluşturmaya kadar ihtiyacın olan her şeyi burada bulabileceksin!

Url: View Details

What you will learn
  • Amigurumi hakkında temel bilgiler
  • Amigurumi ile oyuncak yapmayı
  • Amigurumi malzemesi seçiminde farkındalık kazanımı

Rating: 4.25

Level: Beginner Level

Duration: 6 hours

Instructor: Cansu Ünlü


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap