SolidWorks: Sıfırdan İleri Seviye Bol Uygulamalı Eğitim Seti




SolidWorks: Sıfırdan İleri Seviye Bol Uygulamalı Eğitim Seti

Merhabalar,

En popüler tasarım programlarından biri olan SolidWorks programını, sizlere detaylı ve akılda kalıcı yöntemlerimle anlatmak için bu kursu oluşturdum. Talaşlı imalat, otomotiv, havacılık ve savunma sanayi gibi bir çok alandakı firmanın tercih ettiği bu program geleceğinize katkıda bulunacak ve yaşantınıza yön verecektir. Bu eğitim setinde ise, mekanik tasarımın temellerinden başlayarak üretime uygun ve nokta atışı bir tasarımını yapabilmeyi amaçlayarak öğrenmek isteyen herkes için SolidWorks programını A'dan Z'ye anlattım sizlerde bu serüvene katılarak detaylı olarak öğreneceksiniz!

SolidWorks hakkında hiçbir ön bilgiye sahip değilken bile bu eğitim serisi sonrasında sizi sertifikalı SolidWorks kullanıcısı haline getireceğiz ve SolidWorks becerilerinizden gururla bahsedeceksiniz. Diğer eğitimlerden farklı olarak dinamik bir eğitime sahip olacaksınız. Bu tasarım her ay gelen yeni güncellemelerle mekanik tasarım bölgesinde piyasayı izleyin takip edebileceksiniz. Eğitim seti bünyesinde bulunan soru-cevap bölümü sayesinde için hem eğitmenle hem de diğer kursiyerlerle sorunlarınız üzerinde tartışıp, çözümler üreteceksiniz.

Eğitimde beklentinizi karşılayacak bir tutum sergileyerek her komutu en ince detayına kadar  sizlere aktarmaya çalıştım. Umarım SolidWorks u sizlere anlatırken hem eğlendirir hem de öğretirim.

SolidWorks de hayal gücünüzün erişemeyeceği hiçbir şey yoktur. Yeter ki isteyip azimle bu programı öğrenmeye gayret edin gerisi zaten zamanla gelişecektir. Bizler tasarım yapmayı ve yeni şeyler ortaya koymayı sevdiğimiz için etkili bir eğitimle  sizi de aramızda görmek istiyoruz.


SolidWorks'u etkili yöntemlerle derinlemesine öğrenip kendi tasarımlarınızı yapabileceksiniz. MUTLAKA ÖĞRETİRİM !

Url: View Details

What you will learn
  • Özgün tasarımlara imza atabileceksiniz.
  • SolidWorks Arayüzünü öğreneceksiniz.
  • Teknik resim üzerinden 2d çizimler yapabileceksiniz.

Rating: 4.55172

Level: All Levels

Duration: 58 hours

Instructor: Hakan Arslan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap