Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Eğitimi | 2. MODÜL




Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Eğitimi | 2. MODÜL

Chopra Center meditasyon eğitimi Bütünsel Sağlık ve Beden-Zihin Tıbbı’nın dünyadaki en güçlü öncülerinden olan ünlü doktor, yazar ve filozof Dr. Deepak Chopra ve Chopra Center’ın eş kurucusu nörolog David Simon’ın ABD ve Hindistan’daki bazı biliminsanları ile işbirliği yaparak oluşturdukları, son derece bilimsel bazlı olan, özellikle “ Hiç yapamam” diyen kişileri kolaylıkla meditasyon yapabilme yetileri ile donatan mükemmel bir eğitim setidir.

Mantra bazlı bir meditasyon tekniği olan Primordiyal Sesler Meditasyonu için meditasyonun Ferrari teknolojisi de diyebiliriz. Zihni anında dinginleştirmeye başlayan ve merkezi sinir sistemini sakinleştiren çok güçlü etkiler barındırır.

İkinci modülün amacı meditasyon teknolojisini düşünme yetisine sahip herkesin kolaylıkla yapabileceğini öğretmek ve meditasyonun fizyolojik ve zihinsel sağlığımızın ötesinde bize getirdiği duygusal, ruhsal ve spiritüel faydalarını da detaylıca irdeleyerek, paylaşmaktır.

Dünyadaki en bilimsel bazlı kişisel dönüşüm merkezlerinden biri olan Chopra Center meditasyon eğitiminin Final Modülü

Url: View Details

What you will learn
  • Dünyadaki en bilimsel bazlı kişisel dönüşüm merkezlerinden biri olarak gösterilen Chopra Center tarafından kurgulanmış bulunan bu Meditasyon Eğitimi entellektüel öğrenme ile uygulamalı deneyimin dengeli bir şekilde paylaştırıldığı müfredat programından oluşmaktadır.
  • Meditasyonu ne zaman, nasıl, ne şekilde yapabileceğimizi çok detaylı paylaştıktan sonra kullandığımız mantranın formülünü ve anlamını açıklıyoruz. Bunu takiben düzenli meditasyon yapan kişilerin yaşayabileceği Yüksek Bilinç Seviyelerini paylaştığım ders en can alıcı ve sizleri şaşırtıcı derslerimizden birisi olmaya adaydır.
  • İkinci modülü Chopra Center’ın kurucularından Nörolog David Simon’ın 20 dakikalık özel bir videosu ile açıyoruz. David burada bir nörolog gözüyle meditasyonun faydalarını anlatıyor. Bunu takiben mantra bazlı bu meditasyon tekniğinin işleyişine giriyoruz.

Rating: 4.6

Level: All Levels

Duration: 3 hours

Instructor: Ebru Şi̇ni̇k


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap