Siemens NX - Tasarım Mühendisi Yetiştirme Eğitim Programı




Siemens NX - Tasarım Mühendisi Yetiştirme Eğitim Programı

    Bu eğitim programı Siemens NX programı ile birlikte Tasarım Mühendisi Yetiştirme amacıyla hazırlanmış özel bir eğitim ve sertifika programıdır. Bir tasarım mühendisi olabilmek için sadece CAD programı kullanabiliyor olmak yeterli değildir, CAD programı kullanımı yanında, tasarım süreçlerini tanımak, tasarımlarda risk analizleri, toleranslar, ölçü kontrolleri, optimizasyon vb... birçok konuda ek bilgileri de bu eğitim içeriğinde sizlere sunuyoruz. Böylece CAD bilgisi ile birlikte tasarım konusunda da gerekli bilgileri sizlere aktarmış olacağız.

      Siemens NX yazılımı eski adıyla Unigraphics olarak bilinir. Mühendislik programları içerisinde amiral programlardan birisidir. Özellikle otomotiv, beyaz eşya gibi sektörler önde olmak üzere birçok farklı alanda kullanılan bir CAD/CAM/CAE platformudur. NX, Kavramsal tasarımdan üretime kadar entegre ve detaylı çözüm setleri ile, tasarımcı, ürün ve üretim mühendisleri arasındaki süreci inovasyonu artıracak şekilde düzenler, kesintisiz veri paylaşımı sağlar.

       Bu nedenlerden ötürü Siemens NX programını kullanabiliyor olmak büyük bir ayrıcalık kazandırmaktadır. Bu eğitimle ilk olarak şuan en güncel sürüm olan Siemens NX 12 programının ara yüzü tanıtımından eğitime başlayacaksınız. Sonrasında ise adım adım sırasıyla hem iki boyutlu hem de üç boyutlu tasarım için gerekli tüm komutlar tek tek anlatılmaktadır. Programdaki komutların anlatımı bu şekilde yapıldıktan sonra ise temel ve ileri seviye tasarım uygulamaları yapılarak programı tasarım yapabilecek şekilde kullanım için gerekli olan tüm bilgilerin aktarılması sağlanmaktadır.

Siemens NX programıyla birlikte uzman bir tasarımcı olmak istiyorsanız bu eğitim programını kaçırmayın...

Url: View Details

What you will learn
  • Siemens NX Ara yüzü kullanımını detaylarıyla birlikte öğreneceksiniz !
  • Siemens NX Sketch Modülü
  • Siemens NX Part Modülü

Rating: 4.60976

Level: All Levels

Duration: 34 hours

Instructor: Engineering Academy


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap